Γραφείο

Τo  Firmatravel,  ένα σύγχρονο Γραφείο Γενικού Τουρισμού στην Ελλάδα ιδρύθηκε το 1994.

Είναι μια ταξιδιωτική εταιρεία με ιστορία πλέον των 20 ετών στο χώρο του τουρισμού και των υπηρεσιών, με εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες που μας εμπιστέυθηκαν τα ταξίδια τους.

Διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργείας χορηγούμενο από  τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού ΕΟΤ και είναι πιστοποιημένο μέλος του διεθνούς οργανισμού ΙΑΤΑ.

Διαθέτει επίσης πλήρη υπερσύχρονο ηλεκτρονικό εξoπλισμό συνδεδεμένο, με το διεθνές δίκτυο κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων Wοrld Span,  ακτοπλοικών εισιτηρίων Open Seas και τα μεγαλύτερα δίκτυα κράτησης ξενοδοχείων και ενοικίασης αυτοκινήτων.

Από το 2001 είναι συνεργάτης της Western Union της μεγαλύτερης εταιρείας στον κόσμο για την ηλεκτρονική μεταφορά χρημάτων παγκοσμίως.

Διαθέτουμε  γραφείο στο κέντρο της Κορίνθου σε ισόγειο κατάστημα,  με έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό, και με ένα πλήρες ηλεκτρονικό δίκτυο υπολογιστών.

Με την συνεργασία των μεγαλύτερων εταιριών στο χώρο του Τουρισμού και την αντιπροσώπευση στο website μας της, Air Tickets.gr - Booking.com - Rentalcars.com - Mondial Assistant.com, τώρα έχετε την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να κάνετε το ταξίδι σας παιχνίδι, και μιά αξέχαστη εμπειρία ζωής.