ΟΔΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑ 2019

 

ΓΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ //   6 ΗΜΕΡΕΣ

ΧΑΝΙΑ - ΤΑΦΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ – ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ  - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΡΕΘΥΜΝΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΝΩΣΣΟΣ - ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ – ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – ΕΛΟΥΝΤΑ - ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΚΟΥΡΤΑΛΙΩΤΙΚΟ ΦΑΡΑΓΓΙ - ΔΑΜΝΟΝΙ - ΦΟΙΝΙΚΟΔΑΣΟΣ & ΕΞΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΡΕΒΕΛΗΣ

 

ANAXΩΡΗΣΕΙΣ: 22 /7/19 ,   5/8,   15/8,   19/8, &   26/8/19,   2/9/19

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 20:30 για το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για XANIA, διανυκτέρευση εν πλω.

2ΗΗΜΕΡΑ: Νωρίς το πρωί φθάνουμε στο παλιό λιμάνι των ΧΑΝΙΩΝ και απολαμβάνουμε ένα υπέροχο πρωινό με περιπάτους γνωριμίας στην παλαιά πόλη με το Βενετσάνικο λιμάνι.   Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε τους ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΩΝ στο Ακρωτήρι, μέσα σε ένα μαγευτικό Άλσος με μοναδική θέα. Λίγο αργότερα φθάνουμε στη ΛΙΜΝΗ ΚΟΥΡΝΑ, μια μοναδική φυσική λίμνη που τροφοδοτείται από την πηγή Αμάτι και αποστραγγίζεται προς το ποταμό Δέλφινα, ενώ η απόστασή της από την θάλασσα είναι 2.5 km. To μεσημέρι καταλήγουμε στο γραφικό χωριό της ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ, όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικά σε παραδοσιακή ταβέρνα του καταπράσινου οικισμού με τα πανύψηλα πλατάνια και τα πολλά τρεχούμενα νερά. Επόμενος σταθμός η πόλη του ΡΕΘΥΜΝΟΥ, με τη Φορτέτσα και τα γραφικά δρομάκια της πόλης, που η ανατολίτικη επιρροή από την Τουρκοκρατία, συνδυάζεται με την ενετική αρχιτεκτονική της Αναγέννησης. Θα απολαύσουμε   τον καφέ μας και θα περπατήσουμε στα σοκάκια του ιστορικού κέντρου, για να συναντήσουμε πολλά ενετικά και τουρκικά μνημεία.Νωρίς το βράδυ καταλήγουμε στο   ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, τακτοποίηση, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου της ΚΝΩΣΣΟΥ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για το μεγαλύτερο ενυδρείο της Μεσογείου. Το Ενυδρείο της Κρήτης καταλαμβάνει έκταση 5.000τμ περίπου και είναι τμήμα του ευρύτερου κτιριακού συγκροτήματος του Θαλασσόκοσμου (ΕΛΚΕΘΕ Κρήτης) και περιλαμβάνει εγκατάσταση πολλών δεξαμενών - ενυδρείων διαφόρων μεγεθών, μερικά από τα οποία είναι πραγματικά εντυπωσιακά σε όγκο (60.000 λίτρων). Έτσι δόθηκε η δυνατότητα να φιλοξενηθούν οργανισμοί μεγάλου μεγέθους (πχ. καρχαρίες, σελάχια, τοννοειδή κ.λ.π.). Αμέσως μετά θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά στην περιοχή της Χερσονήσου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας στην πόλη του Ηρακλείου. Δείπνο, διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική ΕΛΟΥΝΤΑ, με μικρή στάση - επίσκεψη,   στην ανδρική   ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, που είναι κτισμένη   στην καρδιά του φαραγγιού του Σεληνάρη. Λίγο αργότερα με μικρό πλοιάριο (έξοδα ατομικά) θα γνωρίσουμε το μαρτυρικό νησί της ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ. Επιστροφή στην ΕΛΟΥΝΤΑ και μετάβαση   στην υπέροχη παραλία της ΠΛΑΚΑΣ για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ,   για τον απογευματινό καφέ και περιπάτους γνωριμίας Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος,   δείπνο, διαν/ση.

5Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα φθάσουμε στο νότιο κομμάτι της Κρήτης και την υπέροχη παραλία ΔΑΜΝΟΝΙ. Παραμονή για κολύμπι η εναλλακτικά μετάβαση με πλοιάριο (έξοδα ατομικά ) στην εξωτική παραλία και το φοινικόδασος της Πρέβελης. Η επιστροφή μας   από το Κουρταλιώτικο φαράγγι με μικρή στάση για αναμνηστικές φωτογραφίες. Νωρίς το βράδυ επιστρέφουμε στην πόλη του Ηρακλείου, τακτοποίηση στο πλοίο για το ταξίδι της επιστροφής (21:00)   προς το λιμάνι του Πειραιά, διανυκτέρευση εν πλώ.

6Η ΗΜΕΡΑ: Άφιξη νωρίς το πρωί   στο λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ και μεταφορά στην Αθήνα.

Υ.Γ. Είναι δυνατόν ορισμένες φορές η επίσκεψη στην πόλη του ΡΕΘΥΜΝΟΥ να μεταφερθεί την 5Η ημέρα της εκδρομής.

 

ΤΙΜΕΣ   ΑΝΑ   ΑΤΟΜΟ:

ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ:                                               325 €

ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ                    295 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ:                      75 €

 

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 30/6/19 ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΘΕΣΕΩΝ, ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 100 € ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ    25 € ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ 2ΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ.

========================================================================

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

*Ακτοπλοϊκά   εισιτήρια ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΡΗΤΗ & αντίστροφα σε  

τετράκλινες εσωτερικές καμπίνες (ΑΒ4).

* Διαμονή, 3 διαν/σεις  στο ξενοδοχείο OLYMPIC 3* στο   κέντρο του Ηρακλείου.

* Τρία πρωινά και τρία   δείπνα σε μπουφέ.

* Περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν σύμφωνα με το πρόγραμμα.

* Αρχηγός – συνοδός.

* Τοπικός ξεναγός στον αρχαιολογικό χώρο της   ΚΝΩΣΣΟΥ.

* Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

* Φ.Π.Α. & * Φόρος διαμονής.

 

ΟΣΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ   ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ.

 

ΠΕΙΡΑΙΑ - ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ.

Α2   ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ             45 € // ΑΒ2   ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ        35 €

Α3   ΤΡΙΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ           25 € //   ΑΒ3 ΤΡΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ       15 €  

Α4 ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ     10 €

 

 

 

 

 

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΠΑΡΓΑ

5 ΗΜΕΡΕΣ // ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 11/7/19, 7/8/19 & 17/8/19

Απολαυστική διαμονή στο παραθαλάσσιο ‘’ POTAMAKIBEACHHOTEL’’

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:30 π.μ από Aθήνα. Η διαδρομή μας μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου, ΙΟΝΙΑΣ και ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεσες στάσεις μας οδηγεί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Επιβίβαση στο F/B και απόπλους για το όμορφο νησί των Φαιάκων. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε το ΑΧΙΛΛΕΙΟ, μία από τις γνωστές βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης και ίσως το σημαντικότερο αξιοθέατο αρχιτεκτόνημα της Κέρκυρας που βρίσκεται στον οικισμό Γαστούρι, περίπου 10 χλμ. από την πόλη. Χτίστηκε το 1890 με εξ ολοκλήρου δαπάνη της αυτοκράτειρας Ελισάβετ της Αυστρίας, η οποία λόγω της ευαίσθητης υγείας της ζήτησε την οικοδόμησή της. Την έπαυλη την αφιέρωσε στον Αχιλλέα, απ’ όπου και το όνομα της, τον περίβολο της οποίας πλούτισε με αγάλματα από την αρχαία ελληνική μυθολογία. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΚΑΝΟΝΙ, στο Μοναστήρι της Παναγίας Βλαχέρνας και το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ ενώ λίγο αργότερα θα κάνουμε την πρώτη γνωριμία μας με την πόλη, Ακολουθεί γεύμα προαιρετικά και ξεκούραση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος για κολύμπι, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΚΑΣΣΙΟΠΗ, το μεγαλύτερο χωριό στη βόρεια πλευρά του νησιού, 38 χλμ από την πόλη, με 1200 περίπου κατοίκους. Ξεχωρίζει για τις μοναδικές παραλίες του και το πλούσιο ιστορικό παρελθόν, στάση και συνεχίζουμε   μέσω ΑΧΑΡΑΒΗΣ για τη ΡΟΔΑ ένα παραδοσιακό ψαροχώρι, γνωστό για την αμμώδη παραλία του, τους ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους, τις παραδοσιακές ταβέρνες, τα εστιατόρια, παραμονή, κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα βρεθούμε στην ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ, για να απολαύσουμε τον καφέ μας στο υπέροχο τοπίο που προσφέρει ο μαγευτικός κολπίσκος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

4ΗΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα ολοκληρώσουμε τη γνωριμία με την πόλη με επίσκεψη   στη Σπιανάδα, την κεντρική πλατεία του νησιού και τόπο συνάντησης των κατοίκων και των επισκεπτών της Κέρκυρας. Κατασκευάστηκε σύμφωνα με το στυλ των Βασιλικών Κήπων της Ευρώπης. Είναι η μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων και απ' τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Δίπλα στην πλατεία βρίσκεται ο πεζόδρομος του Λιστόν με κτίρια ενετικής και γαλλικής αρχιτεκτονικής, ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε και το Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχου του νησιού. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στη γραφική παραλία του ξενοδοχείου μας στις ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ, για χαλάρωση και κολύμπι. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

5ΗΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό με την άφιξη μας στο λιμάνι αποχαιρετάμε το όμορφο νησί των Φαιάκων, με την επιβίβαση μας στο F/B για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Το ταξίδι μας προς Αθήνα συνεχίζεται με ενδιάμεσες στάσεις στην όμορφη κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ, την Αμφιλοχία και την περιοχή του Αιγίου,   άφιξη το βράδυ.

 

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ : ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 11/7/19.

ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ   ΔΩΜΑΤΙΑ 238 €   // ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ   218 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ   80 €

 

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ : ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ   7 & 17/8/19

ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ   ΔΩΜΑΤΙΑ 268 €   // ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ   248 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ   80 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Εκδρομές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενα πούλμαν.

Διαμονή, 4 διαν/σεις,  στο ξενοδοχείο   POTAMAKI 3*, στις ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ.

Τέσσερα πρωινά και τέσσερα δείπνα σε μπουφέ.

Εισιτήρια F/BHΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ και αντίστροφα.

Αρχηγός - συνοδός.

Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

Φ.Π.Α. & Φόρος διαμονής.

 

 

 

 

 

 

 

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ -   ( ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ )                                                               

  5 ΗΜΕΡΕΣ   //   ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ :     28/7/19 & 18/8/19

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:30, στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, στην ΚΡΥΟΠΗΓΗ, στο ‘’πρώτο πόδι’’ της Χαλκιδικής, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.                        

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και τα μαγευτικά τοπία της ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ θα ξεκινήσουν συναρπαστικά την ημέρα μας. Η διαδρομή μας υπέροχη, περνά   από τoXANIΩΤΗ και   το ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ, στάση και συνεχίζεται από τα ΛΟΥΤΡΑ για να καταλήξει στη ΣΚΑΛΑ ΦΟΥΡΚΑΣ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Η όμορφη παραλιακή διαδρομή μας συνεχίζεται από τη ΣΙΒΗΡΗ και μετά το μεσημέρι που επιστρέφουμε για   ξεκούραση και χαλάρωση στους όμορφους κήπους και την πισίνα του ξενοδοχείου μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.                                    

3Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό και η περιήγηση μας στη Χαλκιδική συνεχίζεται με τη χερσόνησοτης ΣΙΘΩΝΙΑΣ, όπου και εδώ θα συναντήσουμε πολύ όμορφες περιοχές με μαγευτικές παραλίες, καθώς διασχίζουμε τα ανατολικά παράλια, από τον ΟΡΜΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ, τη   ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ και τη ΣΑΡΤΗ, στάση, πριν καταλήξουμε στο ΠΟΡΤΟ ΚΟΥΦΟ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Λίγο αργότερα   θα απολαύσουμε τον καφέ μας   στην παραλία του ΝΕΟΥ ΜΑΡΜΑΡΑ, ενώ αμέσως μετά η παραλιακή διαδρομή μας θα συνεχιστεί από τη ΝΙΚΗΤΗ, για να φθάσουμε και πάλι στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος,  δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την Ουρανούπολη. Παραμονή για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά και εναλλακτικά προαιρετικά (έξοδα ατομικά ) ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ με τουριστικό πλοιάριο στη χερσόνησο του ΑΘΩ, με τις ιστορικές Μονές του Αγίου Όρους. Επιστροφή στο ξενοδοχείo μας το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις στην παραλία   των ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ και την περιοχή της Λαμίας, άφιξη το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ :

ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ   ΔΩΜΑΤΙΑ 315 €   // ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΝΗΛΙΚΑΣ 275 €          

ΤΡΙΤΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ  215 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο   PALLADIUM 3*       στην ΚΡΥΟΠΗΓΗ.
 • Τρία πρωινά και τρία   δείπνα.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φόρος διαμονής.
 • Φ.Π.Α.

                        

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΓΑ - ΠΑΞΟΙ - ΛΕΥΚΑΔΑ

Διαμονή στη όμορφη παραλία της Λυγιάς!

 4 ΗΜΕΡΕΣ   // ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 20/7/19 & 22/8/19

 1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 08:00, ημίωρη στάση στην περιοχή του Ισθμού και συνεχίζουμε μέσω της κρεμαστής γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, για την παραλία Γριμπόβου, στην πόλη της Ναυπάκτου. Παραμονή για περιπάτους η κολύμπι και συνεχίζουμε για Αμφιλοχία, στάση, γεύμα προαιρετικά. Αμέσως μετά ακολουθώντας μια μοναδική διαδρομή με θέα τον Αμβρακικό, μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ – ΠΡΕΒΕΖΑΣ, θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, στην όμορφη παραλία της ΛΥΓΙΑΣ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στα ΣΥΒΟΤΑ, με τους μαγευτικούς κολπίσκους, για να κολυμπήσουμε η εναλλακτικά μικρή περιήγηση προαιρετικά με τουριστικά πλοιάρια. Επόμενος σταθμός οι πηγές του ποταμού Αχέροντα στο χωριό ΓΛΥΚΗ, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να περπατήσουμε στα κρυστάλλινα νερά του ποταμού και να απολαύσουμε ένα σπάνιο οπτικοακουστικό θέαμα, αντικρίζοντας τους τεράστιους βράχους και ακούγοντας τον ήχο των νερών που αναβλύζουν από την καρδιά   των Σουλιώτικων βουνών. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για την παραλία της Αμμουδιάς, στις εκβολές του ποταμού Αχέροντα για να απολαύσουμε τον απογευματινό καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα φθάσουμε στη γραφική κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ. Με τουριστικό πλοιάριο θα περιηγηθούμε στις σπηλιές των ΠΑΞΩΝ, θα σταθούμε για λίγο στη μαγευτική παραλία των ΑΝΤΙΠΑΞΩΝ με τα τουρκουάζ νερά ( δυνατότητα να βουτήξουν από το πλοιάριο οι πιο τολμηροί ) και τέλος θα επισκεφθούμε το όμορφο νησάκι των ΠΑΞΩΝ που βρίσκεται 7 μίλια νότια της Κέρκυρας και σε απόσταση 8 μιλίων από τις Ηπειρωτικές ακτές. Πρωτεύουσα τους είναι ο γραφικός Γάιος ο οποίος προστατεύεται φυσικά, από δύο νησάκια, την Παναγιά και τον Άγιο Νικόλαο. Παραμονή, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή το απόγευμα στην ΠΑΡΓΑ, σχετική παραμονή και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Ημέρα επιστροφής με αρκετά όμως αξιοθέατα. Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πόλη της ΠΡΕΒΕΖΑΣ, πριν καταλήξουμε μέσω του υποθαλάσσιου τούνελ, στο νησί της ΛΕΥΚΑΔΑΣ και τον γραφικό τουριστικό οικισμό ΝΥΔΡΙ. Δυνατότητα προαιρετικά (έξοδα ατομικά) για ΜΙΝΙ κρουαζιέρα γύρω από το ΣΚΟΡΠΙΟ, το ΜΑΔΟΥΡΗ, τη ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ και το ΜΕΓΑΝΗΣΙ. Σχετική παραμονή, επίσκεψη και συνεχίζουμε μέσω ΒΟΝΙΤΣΑΣ, ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ - ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΡΙΟΥ – ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ, με ενδιάμεσες στάσεις, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

 

Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ 2ΗΣ & 3ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ : ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 245 €   //   ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ 84 €

                                   ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ   220 €

    

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Εκδρομές περιηγήσεις, με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή (3) διαν/ σεις στο ξενοδοχείο DIMITRA 3*, στην παραλία της       Λυγιάς.
 • Τρία πρωινά   και       τρία δείπνα.
 • Εισιτήρια τουριστικού   πλοιαρίου για       την επίσκεψη στους ΠΑΞΟΥΣ.
 • Αρχηγό - συνοδό.
 • Φ.Π. Α. & Φόρος διαμονής.

 

 

 

 

 

 

 

 

    ΖΑΚΥΝΘΟΣ // 5 ΗΜΕΡΕΣ     

  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 22/7/19,  5/8/19     14/8/19,  26/8/19

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση νωρίς το πρωί για το λιμάνι της ΚΥΛΛΗΝΗΣ με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο   και απόπλους για ΖΑΚΥΝΘΟ, άφιξη, χρόνος ελεύθερος για την πρώτη   γνωριμία με την πόλη και γεύμα προαιρετικά. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο   μας στο Βασιλικό. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για το λόφο του ΣΤΡΑΝΗ, εκεί όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Ύμνο στην Ελευθερία, ακολουθεί το πανέμορφο προάστιο ΜΠΟΧΑΛΗ με την πανοραμική θέα, η εκκλησία της Χρυσοπηγής και το Βενετσιάνικο κάστρο. Λίγο αργότερα στην παραλία ΛΑΓΑΝΑ θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Μετά το μεσημέρι καταλήγουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το απόγευμα, προσπερνώντας το πανέμορφο ΠΟΡΤΟ – ΡΩΜΑ, θα φθάσουμε στην γραφική παραλία του ΓΕΡΑΚΑ, βιότοπο της θαλάσσιας χελώνας CARETTA – CARETTA. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο,διανυκτέρευση.                                                                                                                                                    

  3Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό συνεχίζουμε τη γνωριμία με το νησί με επίσκεψη στο χωριό ΜΑΧΑΙΡΑΔΟ   με την εκκλησία της ΑΓ. ΜΑΥΡΑΣ, καθώς και τα χωριά ΑΓ. ΛΕΩΝ - ΕΞΩ ΧΩΡΑ - ΜΑΡΙΕΣ - ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ (στάση για να επισκεφτούμε τη Μονή, όπου είχε μονάσει ο Αγ. Διονύσιος). Στη συνέχεια   από τον ΑΙ ΓΙΩΡΓΗ των Γκρεμνών, θα δούμε   την παραλία του ΝΑΥΑΓΙΟΥ, ένα από τα   ωραιότερα τοπία της Ελλάδας. Αμέσως μετά περνώντας από τις ΒΟΛΙΜΕΣ θα καταλήξουμε στην παραλία του ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά η εναλλακτικά επίσκεψη στις ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο,δείπνο,διανυκτέρευση.                                                                                                                       

   4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για την ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΙΟΥ, παραμονή, κολύμπι, γεύμα προαιρετικά. Δυνατότητα ( έξοδα ατομικά) για προαιρετική επίσκεψη με τουριστικό πλοιάριο, στις Σπηλιές Κεριού και το Μαραθονήσι, μια ακόμη περιοχή που φιλοξενεί τις χελώνες CARETTA – CARETTA. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.                         5Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα έχουμε την τελευταία μας γνωριμία με την πόλη της Ζακύνθου και χρόνο   για επίσκεψη στην εκκλησία του ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, το ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ ΣΟΛΩΜΟΥ και ΚΑΛΒΟΥ, το γραφικό λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα. Το μεσημέρι απόπλους για ΚΥΛΛΗΝΗ και συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

ΤΙΜΕΣ     ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ:

ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ   ΔΩΜΑΤΙΑ 245 € // ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ 225 €                                 ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ 100 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

* Εκδρομές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.                                                         

* Διαμονή, 4 διαν/σεις στο ξενοδοχείο MATILDA 4*   στην περιοχή του Bασιλικού.

* Τέσσερα πρωινά και τέσσερα δείπνα σε μπουφέ ( το ένα με ζωντανή μουσική ).

* Εισιτήρια F/B   ΚΥΛΛΗΝΗ - ΖΑΚΥΝΘΟΣ   και αντίστροφα.

* Αρχηγός - συνοδός.

* Φ.Π.Α.  & Φόρο διαμονής.

 

 

 

 

 

 

 

ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ - ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ – ΣΚΙΑΘΟΣ

ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ   ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ   ‘TOKALISBUTIQUEHOTEL & SPA ‘’

4 ΗΜΕΡΕΣ   // ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 20/7,  1/8 , 15/8 *   22/8, 29/8/19

                                                                                                

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 09:00, περιοχή Aγίου Κωνσταντίνου ημίωρη στάση και συνεχίζουμε για την πόλη του Βόλου με τα περίφημα τσιπουράδικα, γεύμα προαιρετικά. Νωρίς το απόγευμα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας στην παραλία της ΝΕΑΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ. Χρόνος ελεύθερος για κολύμπι, ξεκούραση. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε τον καφέ μας με θέα τον Παγασητικό και την πόλη του Βόλου. Αμέσως μετά στα ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για χαλάρωση, κολύμπι στην όμορφη παραλία η την πισίνα του ξενοδοχείου, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει στο καταπράσινο νησί της ΣΚΙΑΘΟΥ. Μετάβαση νωρίς το πρωί στο λιμανάκι του ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ η της ΑΜΑΛΙΑΠΟΛΗΣ, από όπου με τουριστικό πλοιάριο θα κάνουμε μια ολοήμερη κρουαζιέρα στη ΧΩΡΑ της   ΣΚΙΑΘΟΥ, που φιλοξενεί και το ΣΠΙΤΙ - ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ, αλλά και την όμορφη παραλία των ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΩΝ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι. Επιστροφή   το απόγευμα στο λιμάνι αναχώρησης και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο μας   για δείπνο   και διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Τελευταία ημέρα της εκδρομής μας και δεν θα χάσουμε την ευκαιρία για ένα τελευταίο μπάνιο, πριν πάρουμε το πρωινό μας και αναχωρήσουμε για επίσκεψη, στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ, που είναι κτισμένη σε ένα μικρό οροπέδιο ΒΑ της Βρύναινας στην επαρχία Αλμυρού Μαγνησίας και σε ύψος 370 μέτρων. Η παλαιότερη ονομασία ήταν «Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου» και αποτελούσε μετόχι της σημερινής Μονής Άνω Ξενιάς. Αμέσως μετά κατευθυνόμαστε στην όμορφη παραλία των ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Συνεχίζουμε   για Αθήνα με μικρή ενδιάμεση στάση, άφιξη νωρίς το βράδυ.

 

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 188 €

ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ      168 € 

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ   62 €                              

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο παραθαλάσσιο ξεν/χείο ΤΟΚΑLISBUTIQUEHOTEL &
 • SPA στην       παραλία της NEAΣ ΑΓΧΙΑΛΟΥ.
 • Τρία πρωινά και       τρία δείπνα σε μπουφέ.
 • Εισιτήρια τουριστικού πλοιαρίου για την       ολοήμερη κρουαζιέρα στη ΣΚΙΑΘΟ.
 • Αρχηγό – συνοδό.
 • Φ.Π.Α.       & Φόρο διαμονής.

 

       Υ.Γ. * ΣΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 15/8, Η ΔΙΑΜΟΝΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

                 PARK 4* ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΙΜΕΣ.

 

                 ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ     218 €

                  ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ 195 €

                  ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ   72 €

        

 

 

 

 

 

                

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, 5 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: IOYNIOΣ: 29/6/19    ΙΟΥΛΙΟΣ: 6, 13, 20 & 27/7/19,

 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: 3, 9, 14, 19, 24 & 31/8/19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: 4/9/19

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση νωρίς το πρωί από το κέντρο της Αθήνας για Κεφαλονιά, με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο και άφιξη στην Κεφαλονιά. Γεύμα προαιρετικά και. συνεχίζουμε για το γραφικό χωριό Μεταξάτα - τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα επίσκεψη γνωριμίας στην πρωτεύουσα του νησιού το πανέμορφο Αργοστόλι. Μπορείτε να επισκεφθείτε το γραφικό Λιθόστρωτο, τα εμπορικά καταστήματα και να δειπνήσετε προαιρετικά στα παραδοσιακά ταβερνάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινή αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε το καταπληκτικό σπήλαιο της Δρογκαράτης, την όμορφη κωμόπολη της Σάμης και το απαράμιλλης ομορφιάς λιμνοσπήλαιο της Μελισσάνης. Το γραφικό παραλιακό χωριό της Αγίας Ευφημίας είναι ο επόμενος σταθμός μας για μπάνιο και γεύμα (προαιρετικά). Ακολουθεί μια γοητευτική διαδρομή προς το Βόρειο τμήμα του νησιού για να καταλήξουμε στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο οικισμό του Φισκάρδου. Παίρνοντας το δρόμο του γυρισμού βλέπουμε την ιστορική χερσόνησο της ‘Ασσου με το ενετικό κάστρο και φωτογραφίζουμε την ξακουστή παραλία του Μύρτου με τα γαλαζοπράσινα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ προαιρετική επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νησιού το πανέμορφο Αργοστόλι για βόλτα και δείπνο προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση

3Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση για το κάστρο του Αγίου Γεωργίου, πρώτη πρωτεύουσα του νησιού. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου, πολιούχου και προστάτη του νησιού - προσκύνημα στο ιερό Λείψανο. Επόμενος σταθμός μας ο τοπικός συνεταιρισμός κρασιού για να δοκιμάσουμε τα ονομαστά κρασιά (Ρομπόλα). Λίγο αργότερα   θα βρεθούμε στην όμορφη Σκάλα, παραθαλάσσιο χωριό με μεγάλη τουριστική ανάπτυξη, χρόνος ελεύθερος για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, αργά   το απόγευμα επίσκεψη και πάλι στην πρωτεύουσα του νησιού το πανέμορφο Αργοστόλι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ): Ημέρα αφιερωμένη στην πατρίδα του Οδυσσέα, τη γειτονική μας Ιθάκη. Αναχώρηση από το λιμάνι της Σάμης προς τον Πισαετό. Πρώτος σταθμός μας η πρωτεύουσα του νησιού το πανέμορφο Βαθύ. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Σταυρό, όπου υπάρχει η παλαιότερη προτομή του Οδυσσέα από το γλύπτη Καστριώτη και η εκκλησία του Σωτήρος. Στη συνέχεια περνώντας από το παραθαλάσσιο χωριό Φρίκες, θα καταλήξουμε στον παραδοσιακό οικισμό Κιόνι. Μπάνιο, γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή από το λιμάνι του Πισαετού στην Κεφαλονιά και στο ξενοδοχείο μας στα Μεταξάτα.

5Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση την περιοχή της Λειβαθούς. Διασχίζουμε τα γραφικά χωριά Κουρκουμελάτα & Καλιγάτα και συνεχίζουμε για το γύρο της Λάσσης. Θα δούμε τις πανέμορφες παραλίες του Πλατύ και Μακρύ Γιαλού και ολοκληρώνοντας την περιήγηση μας στο νότιο τμήμα του νησιού θα επισκεφθούμε το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο Καταβόθρες. Αποχαιρετάμε την Κεφαλονιά και αναχωρούμε για Αθήνα από το λιμάνι του Πόρου, συνεχίζουμε με ενδιάμεση στάση.

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο

Αναχωρήσεις

σε

Δίκλινο

σε

Μονόκλινο

3ο άτομο

ενήλικας

3ο άτομο έως 10 ετών

Χαμηλή Περίοδος

29/6, 6, 13 & 20/7, 31/8, 4/9/19

265 €

330 €

222 €

180 €

Υψηλή Περίοδος

27/7/19,  3/8, 9/8, 14/8, 19/8 & 24/8/19

288 €

362 €

230 €

190 €

 

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές από και προς Αθήνα με κλιματιζόμενα πούλμαν.
 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Κεφαλονιά.            
 • Διαμονή, 4 διαν/σεις στο ξενοδοχείο   APOLLON       PALACE 3* στην περιοχή       ΜΕΤΑΞΑΤΑ.
 • Τέσσερα πρωινά       σε μπουφέ.
 • Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Κεφαλλονίτης αρχηγός – ξεναγός. Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Προαιρετική εκδρομή στην Ιθάκη 35€ το άτομο / παιδικό 25€.
 • Είσοδοι Μουσείων, Σπηλαίων, πάρκων και αρχαιολογικών χώρων.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις       παροχές του η αναφέρεται ως προτεινόμενο   η       προαιρετικό.
 • Φόρος διαμονής, 1,50 € ανά       δωμάτιο ανά διανυκτέρευση

         ( Καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο με την άφιξη).

 

 

 

 

 

 

 

 

ΝΕΑΠΟΛΗ - ΚΥΘΗΡΑ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ -

ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΜΑΝΗ - ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΟΥΠΑΣ - ΓΥΘΕΙΟ – ΣΠΑΡΤΗ

  4 ΗΜΕΡΕΣ   //   ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:     20/7, 1/8, 22/8/19

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07:15, ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ στάση και συνεχίζουμε για την όμορφη παραλία της ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, στάση και αμέσως μετά ακολουθώντας μια γραφική παραλιακή διαδρομή ανατολικά του ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ κόλπου (Μεσσηνιακή Μάνη)  προσπερνάμε την ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ, ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό στη ΜΑΝΗ, σε ένα τοπίο γεμάτο αντιθέσεις, για να φθάσουμε στην παραλία της ΣΤΟΥΠΑΣ, όπου θα έχουμε την δυνατότητα να κολυμπήσουμε αλλά και να γευματίσουμε προαιρετικά. Η μαγευτική διαδρομή μας συνεχίζεται και μας οδηγεί στην πόλη του Γυθείου για τον απογευματινό καφέ. Νωρίς το βράδυ θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο LIMIRAMARE, στη ΝΕΑΠΟΛΗ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επιβίβαση στο F/B για Κύθηρα. Άφιξη και ξεκινάμε αμέσως την περιήγηση μας στο νησί. Πρώτος σταθμός η ΧΩΡΑ, με το βενετσιάνικο χρώμα τα γραφικά δρομάκια και το ΚΑΣΤΡΟ, η διαδρομή μας συνεχίζεται από το ΜΠΕΛΒΕΝΤΕΡΕ, αντικρίζοντας το γραφικό ΚΑΨΑΛΙ, για την ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ. Επίσκεψη – προσκύνημα για να καταλήξουμε το μεσημέρι στο ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ, ένα καταπράσινο χωριό με τρεχούμενα νερά, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να γευματίσουμε προαιρετικά σε παραδοσιακή ταβέρνα στη σκιά των πανύψηλων πλατάνων.   Νωρίς το απόγευμα   επιστροφή στο λιμάνι του νησιού το ΔΙΑΚΟΦΤΙ, από όπου με το F/B θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στη Νεάπολη, για δείπνο και διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και ημέρα χαλάρωσης στο κοντινό νησάκι της   ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ, μόλις 570 μέτρα από την Πελοποννησιακή ακτή, για κολύμπι στη γραφική παραλία Σίμου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος το απόγευμα για περιπάτους, δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την επιβλητική ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ με τα παλαιά αρχοντικά, το σπίτι του Γ. ΡΙΤΣΟΥ, τις ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ και το περίφημο ΚΑΣΤΡΟ. Χρόνος ελεύθερος για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Αναχώρηση για Αθήνα με στάσεις, στην πόλη της ΣΠΑΡΤΗΣ και σε καφέ στην περιοχή ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ, άφιξη το βράδυ.

 

Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ 2ΗΣ & 3ΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ : ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 245 €   // ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ   60 €

                                  ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ   225 €

     ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Εκδρομές περιηγήσεις, με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή (3) διαν/ σεις στο ξενοδοχείο LIMIRAMARE 3* στη ΝΕΑΠΟΛΗ       ΛΑΚΩΝΙΑΣ.
 • Τρία πρωινά   και       τρία   δείπνα.
 • Εισιτήρια F/B       για ΚΥΘΗΡΑ και       ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ.
 • Αρχηγό - συνοδό.
 • Ασφαλιστική κάλυψη       αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π. Α.
 • Φόρος διαμονής.

 

 

 

 

 

 

 

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ   - ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΑΠΟΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΘΡΑΚΙΚΟ ΠΕΛΑΓΟΣ

ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΜΝΟΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΡΩΓΗΣ

  5ΗΜΕΡΕΣ   //   ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:     27/7/19, 14/8/19

 

1Η ΗΜΕΡΑ:Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ, μικρές στάσεις σε καφέ στην περιοχή της Λαμίας και της Λάρισας και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας, από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ, με μια ακόμη στάση στην περιοχή της Μουσθένης, για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Σήμερα θα γνωρίσουμε το βορειοανατολικό άκρο της πατρίδας μας. Πρωινό και περιήγηση στον ακριτικό νομό του ΕΒΡΟΥ. Θα προσπεράσουμε το ΣΟΥΦΛΙ, το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ και την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ, για να φθάσουμε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων, ( ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ Ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ) θα φθάσουμε στην ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στην αγορά της πόλης και να δούμε το ΣΕΛΙΜΙΓΙΕ ΤΖΑΜΙ. Το τέμενος χτίστηκε με την εντολή του Σουλτάνου Σελίμ Β΄ από τον διάσημο Οθωμανό αρχιτέκτονα Μιμάρ Σινάν το διάστημα 1569-1575. Ο Σινάν θεωρεί το έργο αυτό ως το ωραιότερο έργο του. Σήμερα το μνημείο θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα μνημεία στην Ισλαμική αρχιτεκτονική. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΚΑΡΑΓΑΤΣ, με το σιδηροδρομικό σταθμό της Γαλλικής εταιρείας, που στάθμευε το ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ. Επιστροφή στο ξεν/χείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, με στάση στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. Δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και γνωριμία με τη νότια ακτογραμμή της περιοχής και τη λιμνοθάλασσα του ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ. Η Θράκη είναι γνωστή για τις ομορφιές της ενδοχώρας, ωστόσο δεν υστερεί και από ‘’γοητευτικές παραλίες’’ όπως   αυτή της ΑΡΩΓΗΣ που σήμερα θα επισκεφθούμε και θα έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε. Το μεσημέρι θα φθάσουμε στη Μαρώνεια, που είναι κτισμένη στους πρόποδες του βουνού Ίσμαρος, περιτριγυρισμένη από καταπράσινα  τοπία, αμπελώνες, λιόδεντρα και περιβόλια. Το χωριό διατηρεί μεγάλο μέρος  από την αρχιτεκτονική του ταυτότητα,  καθώς διασώζονται είτε αναπαλαιωμένα, είτε αφημένα στην φθορά του χρόνου πολλά από τα παλιά σπίτια. Στο κέντρο του χωριού ξεχωρίζει η βρύση, αλλά και τα πυκνόφυλλα πλατάνια που σκιάζουν τα καφενεδάκια και τις ψησταριές που υπάρχουν ολόγυρα. Ξεχωριστές και οι εκκλησίες του Αγ. Ιωάννη και της Παναγίας, που όχι μόνο βρίσκονται δίπλα - δίπλα, αλλά μοιράζονται και το ίδιο καμπαναριό. Επίσκεψη, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή. Ξεκούραση, περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Άλλη μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδρομή ξεκινά. Θα φθάσουμε στο λιμάνι της   Αλεξανδρούπολης και θα αναχωρήσουμε με το F/B για το πανέμορφο νησί της Σαμοθράκης. Μετά από ένα όμορφο θαλάσσιο ταξίδι στο Θρακικό Πέλαγος, φθάνουμε στο λιμάνι της Καμαριώτισσας. Είναι το μοναδικό λιμάνι της Σαμοθράκης, βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του Ακρωτηρίου και σύμφωνα με την παράδοση το όνομα Καμαριώτισσα προέρχεται από εικόνα της Παναγίας στο χωριό Καμάρες της Προποντίδας. Ξεκινάμε τη γνωριμία μας με τον Παραδοσιακό Οικισμό της Χώρας και συνεχίζουμε με την παραλία της ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά, πριν καταλήξουμε και πάλι στο λιμάνι της Καμαριώτισσας, για το ταξίδι της επιστροφής   προς   την Αλεξανδρούπολη   και το ξενοδοχείο μας στην Κομοτηνή, όπου θα έχουμε   δείπνο και   διαν/ση.

5Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ. Από τη γνωστή πλέον διαδρομή, με μια ευχάριστη παράκαμψη, για επίσκεψη - γνωριμία με την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ, συνεχίζουμε με ενδιάμεσες στάσεις στην περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ και της   ΛΑΜΙΑΣ, άφιξη το βράδυ.

 Υ.Γ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ.

 

ΤΙΜΕΣ  ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   258 €  

 ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ  228 €                                                

  ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ            72 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή (4) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχεία ΑΝΑΤOLIA 3* στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
 • Ημιδιατροφή ( 4 πρωινά & 4 δείπνα).
 • Εισιτήρια F/B για τη   ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ.
 • Αρχηγό – συνοδό.
 • Ασφαλιστική κάλυψη  αστικής   ευθύνης.
 • Φόρος διαμονής.
 • Φ.Π.Α.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΒΑΛΑ – ΘΑΣΟΣ – ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ

(ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ)

4ΗΜΕΡΕΣ // ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 25/7,   1/8, 14/8/19

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:45 από ΑΘΗΝΑ ημίωρη στάση σε καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για τον όμορφο παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ με τη μοναδική θέα στον Θερμαϊκό κόλπο, στάση, γεύμα, προαιρετικά. Αμέσως μετά από την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ παρακάμπτουμε τη Θεσσαλονίκη και συνεχίζουμε για να τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μια πολύ όμορφη παραλιακή διαδρομή μας οδηγεί στην Ουρανούπολη, στο ‘’τρίτο πόδι’’ της μαγευτικής Χαλκιδικής. Χρόνος ελεύθερος για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά η εναλλακτικά   προαιρετική περιήγηση με πλοιάριο (έξοδα ατομικά) στη χερσόνησο του ΑΘΩ με τις ιστορικές Μονές του Αγίου Όρους. Επιστροφή το απόγευμα   στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΒΑΛΑ, με ενδιάμεση στάση στην Ασπροβάλτα. Χρόνος ελεύθερος   για περιπάτους γνωριμίας με την πόλη της Καβάλας, δείπνο, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΚΕΡΑΜΩΤΗ, επιβίβαση στο Ferryboat και απόπλους για το όμορφο νησί της ΘΑΣΟΥ. Πρώτος σταθμός ο Λιμένας και συνεχίζουμε  για το γύρο του νησιού, ΣΚΑΛΑ – ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ, για να φθάσουμε και να επισκεφθούμε τη ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ. Η διαδρομή μας ακολούθως από τη ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ μας οδηγεί στην παραλία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ, παραμονή, κολύμπι, γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα επιστροφή στο λιμάνι και επιβίβαση στο Ferryboat για ΚΕΡΑΜΩΤΗ – ΚΑΒΑΛΑ. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή παράκαμψη στην παραλία των ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

 

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ : ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ                          198 €

                                     ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ    168 €

                                     ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ               63 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο   ξενοδοχείο « ΕSPERIA » 3* στην πόλη       της ΚΑΒΑΛΑΣ.
 • Τρία πρωινά και τρία       δείπνα σε μπουφέ.
 • Εισιτήρια F/B για ΘΑΣΟ.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

   ΙΚΑΡΙΑ - ( ΦΟΥΡΝΟΙ ) // 4 ΗΜΕΡΕΣ

    ΑΠΟ 9   ΕΩΣ 12/7/19

                                                                            

1Η ΗΜΕΡΑ:Αναχώρηση για το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους

για ΙΚΑΡΙΑ. Άφιξη, μεταφορά   και τακτοποίηση   στο ξενοδοχείο μας στον ΕΥΔΗΛΟ. Χρόνος ελεύθερος, περίπατοι γνωριμίας, δείπνο προαιρετικά,   διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα του νησιού τον Άγιο Κήρυκο, στο λιμάνι του οποίου ο επισκέπτης θα θαυμάσει το μεταλλικό άγαλμα που απεικονίζει τον Ίκαρο με τα φτερά του, την Ικαριάδα. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στα γραφικά δρομάκια, τις παλιές συνοικίες, επίσκεψη στην εντυπωσιακή εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην κεντρική πλατεία. Λίγο αργότερα θα φθάσουμε στην όμορφη παραλία ΘΕΡΜΑ, γνωστή για την χρυσαφένια ψιλή άμμο, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι, ενώ προαιρετικά θα υπάρχει η δυνατότητα για μια ΜΙΙΝΙ  κρουαζιέρα ( έξοδα ατομικά ) στους ΦΟΥΡΝΟΥΣ, το θρυλικό νησί των κουρσάρων με τις μαγευτικές παραλίες του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας,  χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και γνωριμία με την παλιά πρωτεύουσα του νησιού, τον ΕΥΔΗΛΟ, με τα καλοδιατηρημένα νεοκλασικά. Αμέσως μετά προτείνουμε κολύμπι στον ΜΑΓΓΑΝΙΤΗ, με τα γραφικά σπιτάκια,   κάτω από τον επιβλητικό βράχο του Αθέρα. Για το βράδυ ακολουθείστε την πρόταση μας για επίσκεψη στο χωριό, Χριστός Ραχών, «Το χωριό που δεν κοιμάται ποτέ»!  Έγινε γνωστό στους επισκέπτες τα τελευταία χρόνια, για τη νυχτερινή ζωή του και το ωράριο των τοπικών καταστημάτων που   ανοίγουν αργά το βράδυ,  συνήθεια που έχει τις ρίζες της στην εποχή των πειρατών και έκανε διάσημο το χωριό για τον «Ικαριώτικοχρόνο» . Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο του Κάμπου και αμέσως μετά στο χωριό ΠΗΓΗ, το Μοναστήρι της Οσίας Θεοκτίστης από τη Λέσβο, δίπλα στο Βυζαντινό παρεκκλήσι της Μονής στη σπηλιά, την περίφημη «Θεοσκέπαστη». Λίγο αργότερα φθάνουμε στο φημισμένο παραθαλάσσιο θέρετρο ΝΑΣ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά.  Ακολουθεί μεταφορά στο λιμάνι του ΕΥΔΗΛΟΥ και απόπλους το απόγευμα για το λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ, άφιξη αργά το βράδυ και μεταφορά στα σημεία αναχώρησης.

 

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ:

ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ:                             215 €

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ:   75 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Ακτοπλοϊκά   εισιτήρια οικονομικής θέσης ΠΕΙΡΑΙΑΣ –   ΙΚΑΡΙΑ και   αντίστροφα.

* Διαμονή, 3 διαν/σεις, στο ξεν/χείο ATHERAS 3* .

* Τρία πρωινά.

* Μεταφορές - περιηγήσεις με   κλιματιζόμενο πούλμαν.

* Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.

* Φ.Π.Α.

* Φόρος διαμονής.

 

 

  

 

 

 

 

 

ΛΗΜΝΟΣ

4 ΗΜΕΡΕΣ / ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 19/7/19

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 06:15 για το λιμάνι του Λαυρίου, επιβίβαση στο F/B και απόπλους ( 08:30) για ΛΗΜΝΟ, άφιξη το απόγευμα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό και γνωριμία με το νησί. Πρώτος σταθμός το χωριό Κότσινα με το άγαλμα της ηρωίδας του νησιού Μαρούλας και συνεχίζουμε με τον αρχαιολογικό των Καβειρίων, το ακρωτήρι Χλόη, τo γραφικό χωρίο Κοντοπούλι με το εργαστήριο αγγειοπλαστικής, για να καταλήξουμε στο Μούδρο ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια της χώρας μας. Στην κοντινή παραλία φαναράκι θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στη ΜΥΡΙΝΑ, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και γνωριμία με την πρωτεύουσα του νησιού τη ΜΥΡΙΝΑ. Το Κάστρο «στεφανώνει» την γραφική νησιωτική πολιτεία και είναι πραγματική απόλαυση η βόλτα στις δύο της γειτονιές, τον Ρωμαίικο Γιαλό, με τα παλιά κτήρια των εύπορων Λημνιών της Αιγύπτου και τον Τούρκικο (ή Λιμάνι). Εκτός από το Κάστρο, σπουδαία σημεία ενδιαφέροντος είναι η Μητρόπολη της Λήμνου Αγία Τριάδα, το αρχαιολογικό και το εκκλησιαστικό μουσείο, το ρωσικό οχυρό Τσας που είναι γνωστό και ως Ντάπια και η Αγία Παρασκευή Βόντελα. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε την όμορφη παραλία ΠΛΑΤΥ, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να κολυμπήσουμε και να γευματίσουμε προαιρετικά. Επιστροφή στη ΜΥΡΙΝΑ, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό και επίσκεψηστα «χαμάμ», που ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στην περίοδο της τουρκοκρατίας στο χωριό Κορνός. Οι δυο πηγές βρίσκονται στο χείλος γεωλογικού ρήγματος, από όπου και αναβλύζουν τα ιαματικά νερά, τα οποία αναφέρονται ως χλωριονατριούχα και ελαφρώς θειούχα με θερμοκρασία από 39-43°C. Ακολουθεί επίσκεψη σε οινοποιείο για να δοκιμάσουμε τα περίφημα κρασιά του νησιού με την ιδιαίτερη γεύση. Επιστροφή στη ΜΥΡΙΝΑ, χρόνος ελεύθερος μέχρι την τακτοποίηση στο πλοίο και τον απόπλου ( 21:00)  για ΛΑΥΡΙΟ, διανυκτέρευση εν πλώ. Άφιξη το πρωί και μεταφορά στα σημεία αναχώρησης.

 

 

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ     215 €

  ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ       60 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.

Τρείς διαν/σεις στο ξενοδοχείο DIAMANTIDIS 3* στη ΜΥΡΙΝΑ.

Τρία πρωινά σε μπουφέ.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης, από ΛΑΥΡΙΟ - ΜΥΡΙΝΑ και αντίστροφα.

Αρχηγός - συνοδός.

Φ.Π.Α.

Φόρος διαμονής.

 

 

 

 

 

 

  

ΠΑΤΜΟΣ  ( ΛΕΙΨΟΙ )

5ΗΜΕΡΕΣ //  27   ΕΩΣ 31/7/19

 

1η ΗΜΕΡΑ:Aναχώρηση 22:30 για το λιμάνι του Πειραιά, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους

( 23:55) για ΠΑΤΜΟ, διανυκτέρευση εν πλώ.

2η ΗΜΕΡΑ: Άφιξη το πρωί στην ΠΑΤΜΟ και ξεκινάμε αμέσως τη γνωριμία με το νησί. Θα επισκεφθούμε την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού Μητρός Αγαπημένου, νοτιοδυτικά της Χώρας που ιδρύθηκε το 1613 από τον ιερομόναχο του μεγάλου μοναστηριού Νικηφόρο. Επόμενος σταθμός το Ιερό Κάθισμα Αγίου Νεκταρίου του θαυματουργού στα Λουκάκια της Πάτμου, ένα μεγάλο ξεχωριστό προσκύνημα και Ησυχαστήριο, έργο του Αγίου Καθηγούμενου και Έξαρχου του νησιού. Ακολουθεί μεταφορά και τακτοποίηση στο ξεν/χείο μας στη ΣΚΑΛΑ, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

3η ΗΜΕΡΑ: Πρωϊνό και συνεχίζουμε τη γνωριμία - περιήγηση με το νησί, με επίσκεψη στο ΙΕΡΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ του ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ, ακολουθεί η ΜΟΝΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ στη ΧΩΡΑ και η ΜΟΝΗ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ. Λίγο αργότερα στο χωριό ΚΑΜΠΟΣ, θα έχουμε την ευκαιρία για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

4η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και ημέρα ελεύθερη να την αξιοποιήσετε με περιπάτους η κολύμπι η εναλλακτικά να ακολουθήσετε την πρόταση μας για προαιρετική εκδρομή ( έξοδα ατομικά ) στους ΛΕΙΨΟΥΣ, ένα μικρό νησί με ιδιαίτερη ομορφιά και αρχιτεκτονική, με το λευκό και το μπλε να κυριαρχεί και να δένει αρμονικά με το γαλάζιο της   Θάλασσας που το περιβάλει. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε και την ιστορική Παναγία του Χάρου με τη θαυματουργή εικόνα των Κρίνων. Η παραλία Λιεντού είναι αυτή που θα μας ‘’φιλοξενήσει΄΄ και θα μας δώσει τη δυνατότητα για κολύμπι. Επιστροφή το απόγευμα στην ΠΑΤΜΟ, χρόνος ελεύθερος μέχρι   τον απόπλου (23:59) του πλοίου για ΠΕΙΡΑΙΑ, διαν/ση εν πλώ.

5η ΗΜΕΡΑ: Άφιξη το πρωί στο λιμάνι του ΠΕΙΡΑΙΑ  και μεταφορά στην   Αθήνα.

 

 

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ: ΣΕ   2ΚΛΙΝΑ   ΔΩΜΑΤΙΑ    175 €   // ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ   40 €

//3ο ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ: 155€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

 • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΠΕΙΡΑΙΑ-ΠΑΤΜΟ και αντίστροφα σε καθίσματα

           αεροπορικού τύπου.            

 • Διαμονή, 2 διαν/σεις,   στο παραδοσιακό  ξεν/χείο EΦΗ 2*,  στη Σκάλα.
 • Δύο πρωϊνά.
 • Μεταφορές – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγό – συνοδό.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής.

 

 

 

 

 

          

 

 

‘’ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ’’

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - IΩΑΝΝΙΝΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΖΑΓΟΡΙ   - ΚΕΡΚΥΡΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ

 4ΗΜΕΡΗ  ΑΠΟ 14   ΕΩΣ 17/8/19

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07:30, με προορισμό την πόλη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Η διαδρομή με ενδιάμεση στάση στον Ισθμό της Κορίνθου, μας οδηγεί με μια μικρή παράκαμψη στην πόλη της Ναυπάκτου και την όμορφη παραλία Γριμπόβου, για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Μετά το μεσημέρι συνεχίζουμε το ταξίδι μας για να τακτοποιηθούμε νωρίς το απόγευμα στο ξενοδοχείο <<PALLADIO>> στο κέντρο της πόλης, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΟΜΟΙΩΜΑΤΩΝ του ΠΑΥΛΟΥ ΒΡΕΛΛΗ, ενώ αμέσως μετά μία πολύ όμορφη διαδρομή, μας οδηγεί στο κεντρικό Ζαγόρι και στην περιοχή ΟΞΥΑ για να απολαύσουμε τη μοναδική θέα προς η ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά σε παραδοσιακό ταβερνάκι του χωριού. Επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ξεκούραση και το απόγευμα επίσκεψη στο γραφικό νησάκι με το << ΣΠΙΤΙ – ΜΟΥΣΕΙΟ >> του ΑΛΗ ΠΑΣΑ, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:Πολύ νωρίς παίρνουμε το πρωινό μας και ξεκινάμε για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, όπου με το F/ B θα φθάσουμε στην ΚΕΡΚΥΡΑ και θα επισκεφθούμε την ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ με τον ομώνυμο μαγευτικό κολπίσκο, παραμονή - επίσκεψη, κολύμπι. Αμέσως μετά θα φθάσουμε στην πόλη και τη ΣΠΙΑΝΑΔΑ, την κεντρική πλατεία του νησιού και τόπο συνάντησης των κατοίκων και των επισκεπτών της Κέρκυρας. Κατασκευάστηκε σύμφωνα με το στυλ των Βασιλικών Κήπων της Ευρώπης και είναι η μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων και από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Δίπλα στην πλατεία βρίσκεται ο πεζόδρομος του ΛΙΣΤΟΝ με κτίρια ενετικής και γαλλικής αρχιτεκτονικής, ενώ θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε και το Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, πολιούχο του νησιού. Το απόγευμα φθάνουμε και πάλι στο λιμάνι του νησιού, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για Ηγουμενίτσα, όπου μέσω Εγνατίας οδού θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στα Ιωάννινα για διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και άλλη μια πολύ όμορφη διαδρομή ξεκινά. Το πρωί θα γνωρίσουμε και θα κολυμπήσουμε σε μια όμορφη παραλία της Πρέβεζας (ΜΑΥΡΟΛΙΘΑΡΙ - ΚΑΝΑΛΙ ), ενώ λίγο αργότερα   Θα επισκεφθούμε το νησί της ΛΕΥΚΑΔΑΣ και την ομώνυμη πόλη και πρωτεύουσα του νησιού. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

 

ΤΙΜΕΣ   ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ:   ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ:  178 €

 ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ       152 €

  ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ                           62 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, 3 διανυκτερεύσεις, στο   ξενοδοχείο PALLADIO 3*, των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
 • Τρία πρωινά σε   μπουφέ.
 • Τα εισιτήρια του F/B για την επίσκεψη στην ΚΕΡΚΥΡΑ.
 • Αρχηγό – συνοδό.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρο διαμονής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

ΕΔΕΣΣΑ - ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ -

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - ΒΕΡΓΙΝΑ - ΝΕΟΙ ΠΟΡΟΙ

4ΗΜΕΡΗ   14 - 17/8/19

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:15, περιοχή ΛΑΜΙΑΣ και ΛΑΡΙΣΑΣ ενδιάμεσες στάσεις και συνεχίζουμε για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ, στη μαγευτική καταπράσινη περιοχή του Βέρμιου, για προσκυνήσουμε αυτή την ιδιαίτερη εορταστική ημέρα. Το απόγευμα θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, πολύ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ., (Λουτρακίου), που βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, 13χμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.                                            

2Η ΗΜΕΡΑ: Η ημέρα μας ξεκινά συναρπαστικά με λουτροθεραπεία   για όσους επιθυμούν. Αμέσως μετά παίρνουμε το πρωινό μας και ξεκινάμε για επίσκεψη στην πόλη της Έδεσσας με τους ομώνυμους καταρράκτες, ενώ λίγο αργότερα θα φθάσουμε στο υπέροχο πάρκο του Αγίου Νικολάου, πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής μόλις 3 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νάουσας. Εξήντα στρέμματα πανέμορφης γης παίρνουν ζωή από τις πηγές του ιστορικού και πολλαπλά πολύτιμου, ποταμού της Αράπιτσας. Μοναδικό στην Ελλάδα το υπεραιωνόβιο άλσος πλατάνων εντυπωσιάζει τον επισκέπτη σε κάθε εποχή για την μεγαλοπρέπεια και τον όγκο του. Γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος για   περιπάτους στα σκιερά μονοπάτια του ποταμού η λουτροθεραπεία, δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό, χρόνος ελεύθερος για λουτροθεραπεία και ακολουθείεπίσκεψη στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ,   που βρίσκεται σε ένα θαυμάσιο περιβάλλον σε υψόμετρο 800 μέτρων στο όρος ΠΑΙΚΟ, τρία μόνο χιλιόμετρα από το ομώνυμο χωριό ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, που το όνομα του το οφείλει στην Ιερά Μονή, παραμονή, προσκύνημα. Αμέσως μετά θα γνωρίσουμε τη μεγαλύτερη πόλη του νομού Πέλλας, τα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, πολύ κοντά στα ερείπια της Αρχαίας Πέλλας, γενέτειρας του Μεγάλου Αλεξάνδρου και πρωτεύουσας της Αρχαίας Μακεδονίας. Επιστροφή στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο και διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη του αρχαιολογικού χώρου και του ομώνυμου Μουσείου της Βεργίνας. Λίγο αργότερα στην παραλία των ΝΕΩΝ ΠΟΡΩΝ,   θα έχουμε στάση και γεύμα προαιρετικά. Συνεχίζουμε   για Αθήνα με   ενδιάμεση στάση στη περιοχή της Λαμίας, άφιξη το βράδυ.

 

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ:   ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ   178 € //   ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ 158 €  ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ   60 €    

          

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHILOXENIA 3* στην περιοχή ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ   κοντά στα   ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ.
 • Τρία πρωινά   και τρία δείπνα.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φόρος διαμονής.
 • Φ.Π.Α.

 

 

 

 

 

 

 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΦΛΩΡΙΝΑ - ΠΡΕΣΠΕΣ

ΝΥΜΦΑΙΟ - ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ                

4ΗΜΕΡΗ 14 -   17/8/19                

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 07:15, στάση στην περιοχή ΛΑΜΙΑΣ, και της ΛΑΡΙΣΑΣ και συνεχίζουμε μέσω ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ στη μαγευτική καταπράσινη περιοχή του Βέρμιου. Το μοναστήρι ιδρύθηκε από τους Ποντίους από όπου και έφεραν την ιστορική εικόνα της Παναγίας. Επίσκεψη, προσκύνημα και καταλήγουμε αργά το απόγευμα στην όμορφη ΚΑΣΤΟΡΙΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.                                            

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινόκαι γνωριμία με τη   γραφική περιοχή των ΠΡΕΣΠΩΝ. Θα επισκεφθούμε τον ΑΓΙΟ ΑΧΙΛΛΕΙΟ στη μικρή ΠΡΕΣΠΑ και θα συνεχίσουμε με το ακριτικό χωριό ΨΑΡΑΔΕΣ στις όχθες της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ. Γεύμα προαιρετικά και η επιστροφή μας στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, από την ελατοσκέπαστη περιοχή του ΠΙΣΟΔΕΡΙΟΥ με το ομώνυμο χιονοδρομικό, με στάση γνωριμίας στην πόλη της ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Περίπατοι γνωριμίας στην πόλη των Γουναράδων το απόγευμα, για αγορές αναμνηστικών,   διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό και επίσκεψη στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου, της Ιεράς Μονής Παναγίας Μαυριώτισσας  στη βόρεια πλευρά της χερσονήσου. Ακολουθεί επίσκεψη στο ΛΙΜΝΑΙΟ ΟΙΚΙΣΜΟ,

ενώ αμέσως μετά μια όμορφη εκδρομή ξεκινά για το ορεινό ΝΥΜΦΑΙΟ στην πλαγιά του όρους ΒΙΤΣΙ σε υψόμετρο 1.350μ. με τα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σπίτια, το ερειπωμένο Αρχοντικό - Αρχηγείο του Μακεδονικού αγώνα αλλά και το καταφύγιο της καφέ Αρκούδας   < ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ >. Γεύμα προαιρετικά και   επιστροφή στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ. Η διαδρομή μας με μικρή στάση από την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, κοντά στη ΣΙΑΤΙΣΤΑ και συνεχίζεται για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Στην ΑΘΗΝΑ, φθάνουμε   το βράδυ,   με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ.

 

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ:   ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ   195 €

 ΠΑΙΔΙΚΟ ( ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ) ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ             170 €

 ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ                               60 €

                                                                                               

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο EUROPA 4*,       της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
 • Τρία πρωινά,       τρία δείπνα.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φ.Π.Α.
 • Φόρος διαμονής.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΙΝΔΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ!

ΑΠΟ ΤΗ ‘’ΖΕΣΤΗ ΚΟΙΛΑΔΑ’’   ΣΤΙΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΓΑΣ

ΜΕΤΕΩΡΑ - ΜΕΤΣΟΒΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΡΥΜΟΣ ΠΙΝΔΟΥ - ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ - ΒΟΒΟΥΣΑ -

ΤΕΧΝΙΤΗ ΛΙΜΝΗ ΑΩΟΥ - ΣΥΒΟΤΑ - ΠΑΡΓΑ

 4 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ   15   ΕΩΣ 18/8/19                  

                        

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από Αθήνα στις 07:30, στάση στην περιοχή του ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και συνεχίζουμε για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, στάση, γεύμα προαιρετικά. Επόμενος σταθμός τα ΜΕΤΕΩΡΑ και η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΑΡΛΑΑΜ και συνεχίζουμε για το γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και η περιπλάνηση μας στην ΠΙΝΔΟ αρχίζει. Με ΤΖΙΠ 4Χ4 φθάνουμε στον Εθνικό Δρυμό και ξεκινάμε την πεζοπορία και την ξενάγηση από εξειδικευμένο άτομο, στον ακατέργαστο Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα (Πυρήνας εθνικού δρυμού και αρκουδόρεμα), εδώ θα έχουμε και ένα μοναδικό γεύμα ( ΠΙΚ – ΝΙΚ ) στην καρδιά του δάσους. Αργά το μεσημέρι και αφού επιστρέψουμε από την Βάλια Κάλντα, θα επισκεφθούμε τη ΒΟΒΟΥΣΑ, όπου είναι το πιο απομακρυσμένο χωριό της ανατολικής πλευράς του Ζαγορίου και μία μαγευτική εμπειρία για τον επισκέπτη. Μέσα από το χωριό περνάει ο Αώος ποταμός και η βοή των νερών του, είναι αυτή που του έδωσε τη συγκεκριμένη ονομασία. Η μαγεία των ‘’Αλπικών τοπίων’’ συνεχίζεται και κατά την επιστροφή μας στο ΜΕΤΣΟΒΟ, κατά μήκος της τεχνητής λίμνης του ΑΩΟΥ. Χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και τα τοπία εναλλάσσονται σήμερα ευχάριστα με την επίσκεψη μας στα ΣΥΒΟΤΑ, αλλά και τη μαγευτική κωμόπολη της ΠΑΡΓΑΣ, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Μέτσοβο, δείπνο,   διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και αναχώρηση   για Αθήνα, με τη διαδρομή μας να περνά από την πόλη της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και την παραλία Γριμπόβου, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Με την τελευταία μας   στάση   σε καφέ   στην περιοχή του Ισθμού, καταλήγουμε το βράδυ στην Αθήνα.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ:   ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ:  218 €

ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ  198 €        

 ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ                      75 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις, στο παραδοσιακό ξενοδοχείο APOLLON στο ΜΕΤΣΟΒΟ.
 • Τρία πρωινά σε μπουφέ στο ξενοδοχείο.
 • Τρία δείπνα, σε παραδοσιακή Μετσοβίτικη ταβέρνα.
 • Τα έξοδα ενοικίασης των ΤΖΙΠ 4Χ4 για την εκδρομή στη ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ.
 • Το γεύμα στο δάσος ( ΠΙΚ – ΝΙΚ).
 • Διπλωματούχο   ξεναγό   στη ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ.
 • Αρχηγό – συνοδό.
 • Φόρο διαμονής.
 • Φ.Π.Α.

 

 

 

 

  

 

 

 

ΚΥΘΗΡΑ

4 ΗΜΕΡΕΣ  28 ΕΩΣ 31/8/19

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση νωρίς το πρωί από ΑΘΗΝΑ, με προορισμό τη ΝΕΑΠΟΛΗ. Η διαδρομή μας από τη νέα εθνική οδό ΚΟΡΙΝΘΟΥ - ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ, με ενδιάμεση στάση στο ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ, μας οδηγεί   το μεσημέρι στο λιμάνι της ΝΕΑΠΟΛΗΣ, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για ΚΥΘΗΡΑ, άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση,   διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και γνωριμία με το νησί. Θα επισκεφθούμε το ΛΙΒΑΔΙ με τη μεγαλύτερη πέτρινη γέφυρα των Βαλκανίων, με τα δεκατρία   τόξα και συνεχίζουμε για τη ΧΩΡΑ με το βενετσιάνικο χρώμα, τα γραφικά δρομάκια και το ΚΑΣΤΡΟ και καταλήγουμε στο ΚΑΨΑΛΙ το γραφικό λιμάνι με τους δυο πανέμορφους κολπίσκους, παραμονή, κολύμπι, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος,   διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και συνεχίζουμε τη γνωριμία με το νησί, με επίσκεψη στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ και το ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ, ένα καταπράσινο χωριό   με τα πολλά τρεχούμενα νερά και θα κλείσουμε τη γνωριμία με το νησί με το μεγαλύτερο χωριό του, τον ΠΟΤΑΜΟ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην παραλία, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό αναχώρηση για το λιμάνι,   επιβίβαση στο F/Β και απόπλους για   ΝΕΑΠΟΛΗ και συνεχίζουμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.  

            

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ’ΑΤΟΜΟ : ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ    198 €

 ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ 3ΚΛΙΝΟ       178 €

                                      

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο FILOXENIA, στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ.
 • Tρία   πρωινά.
 • Εισιτήρια F/B από και προς τα ΚΥΘΗΡΑ.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φόρος διαμονής.
 • Φ.Π.Α.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ / ( ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ )

5 ΗΜΕΡΕΣ / ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 27/7/19

 

1Η ΗΜΕΡΑ:Αναχώρηση 06:00 για το λιμάνι του Πειραιά, επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους (07:25) για ΠΑΡΟ, άφιξη (11:25) στην Παροικιά, περίπατοι γνωριμίας προς το Ενετικό κάστρο, την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στην παλαιά πόλη και   στην Παναγία την Εκατονταπυλιανή, ακολουθεί μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό και περιήγηση - γνωριμία με το όμορφο νησί των Κυκλάδων. Ξεκινάμε με το Μοναστήρι του Αγ. Αρσενίου (ένα από τα ιστορικότερα της Πάρου) όπου φυλάσσονται τα λείψανα του Αγίου και συνεχίζουμε με την κοιλάδα με τις Πεταλούδες, τον πανέμορφο βιότοπο της ποικιλίας Tiger moth με τα πορτοκαλοκόκκινα χρώματα. Επόμενος σταθμός μας η Αλυκή και το μουσείο “Σκορπιός”, έργο του ντόπιου ναυτικού Μπενέτου Σκιαδά. Θα θαυμάσουμε τη συλλογή από εντυπωσιακές μακέτες πλοίων και στον κήπο του τις μινιατούρες από τα πιο γνωστά μνημεία των Κυκλάδων. Συνεχίζουμε για τον Δρυό και το παραλιακό Πίσω Λιβάδι, όπου θα έχουμε χρόνο για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Λίγο αργότερα θα ανηφορίσουμε στη Μάρπησσα και τις Λεύκες, την πρώτη πρωτεύουσα του νησιού, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Στα Αρχαία Λατομεία στο Μαράθι θα μάθουμε τι είναι ο λυχνίτης της Πάρου και γιατί από αυτόν κατασκευάστηκαν τα πιο φημισμένα αγάλματα της Αρχαίας Ελλάδος, όπως η Αφροδίτη της Μήλου, ο Ερμής του Πραξιτέλη, οι Κόρες της Ακρόπολης, η Νίκη της Σαμοθράκης κ.α. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για κολύμπι, περιπάτους, διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:Μετά το πρωινό μεταφορά στο λιμάνι της Πούντας, απ’ όπου με πλοιάριο θα περάσουμε στην Αντίπαρο. Περιήγηση στα γραφικά πλακόστρωτα με τα λουλουδιασμένα σπίτια και το ενετικό κάστρο. Χρόνος ελεύθερος, γεύμα προαιρετικά και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ρομαντικές βόλτες στην Παροικιά το απόγευμα, διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό και ημέρα ελεύθερη για   χαλάρωση, κολύμπι, περιπάτους η εναλλακτικά ακολουθείστε την πρόταση μας για προαιρετική εκδρομή ( έξοδα ατομικά ) στο ΚΟΥΦΟΝΗΣΙ, στο νησί που η φυσική ομορφιά έχει ακόμη πρωταγωνιστικό ρόλο και η γοητεία του παραδοσιακού, αναλλοίωτη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος, διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ:Πρωινό   και μεταφορά στο λιμάνι για το ταξίδι της επιστροφής, τακτοποίηση στο πλοίο   και απόπλους 10:45 για Πειραιά, άφιξη 14:45  και μεταφορά στα σημεία αναχώρησης.

 

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ: ΣΕ 2ΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ                                  275 €

                                     ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ                  255 €

                                     ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ     90 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορές - περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.

Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PANDROSSOS 3* στην ΠΑΡΟΙΚΙΑ.

Τέσσερα πρωινά σε μπουφέ.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης, ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΑΡΟ και αντίστροφα.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την επίσκεψη στην ΑΝΤΙΠΑΡΟ.

Αρχηγός - συνοδός.

Φόρος διαμονής.

Φ.Π.Α.

 TH.

 


 

 

 

 

 

 

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΠΑΡΓΑ

 

5ΗΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

( Τιμή από 225euro με Ημιδιατροφή )

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:

ΙΟΥΛΙΟΣ: 7/7, 15/7, 22/7, 29/7

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: 3/8, 12/8, 21/8

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: 2/9, 9/9

 

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ στάση καθι’ οδόν. Κατόπιν για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ – ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ στάση καθ’ οδόν και φτάνουμε στο ΜΕΝΙΔΙ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ επιβίβαση στο καράβι όπου θα μας μεταφέρει στο “Νησί των Φαιάκων” την ΚΕΡΚΥΡΑ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στις ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ το ( ‘’ POTAMAKIBEACH ‘’ 3***). Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό επίσκεψη στο ΑΧΙΛΛΕΙΟ “το καταφύγιο της ψυχής” της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Σίσσυ, χτισμένο από την ίδια. Κατόπιν για ΚΑΝΟΝΙ όπου θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι της Παναγίας Βλαχέρνας και το ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ.  Επιστροφή στις ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ για μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
3Η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το βόρειο τμήμα της ΚΕΡΚΥΡΑΣ , θα περάσουμε από ΓΟΥΒΙΑ – ΔΑΣΙΑ – ΥΨΟΣ – ΜΠΑΡΜΠΑΤΙ και θα φτάσουμε στην ΚΑΣΣΙΟΠΗ στάση. Συνεχίζουμε για ΡΟΔΑ  παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ, θα δούμε τον πολιούχος της ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ και το Ανάκτορο των Αγ. Μιχαήλ & Γεωργίου στην κεντρική πλατεία. Συνεχίζουμε για την  ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ παραμονή, μπάνιο, γεύμα στο κοσμοπολίτικο θέρετρο με τις δαντελωτές ακτές και τα γαλαζοπράσινα νερά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθεροι. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό επιβίβαση στο καράβι για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΠΑΡΓΑ στάση(προαιρετικό μπάνιο, γεύμα). Επιστροφή για ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ με τις ανάλογες ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ :  240Η/Β (15/7, 22/7, 29/7)  – 260Η/Β (3/8, 12/8, 21/8) – 225Η/Β (7/7, 2/9, 9/9)

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Το ξενοδοχείο ‘’ POTAMAKIBEACH ‘’ 3*** σε δίκλινα δωμάτια στις ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ, 3) Τα 4 πρωινά σε μπουφέ , 4) Τα 4 Δείπνα σε μπουφέ, 5) Τα εισιτήρια των καραβιών A/R, 5) Αρχηγό - Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(TourOperator), 8) Φ.Π.Α.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΥΡΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

 

(ΙΘΑΚΗ) - ΦΙΣΚΑΡΔΟ

 5ΗΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

( Τιμή από 240euro με Ημιδιατροφή )

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:

ΙΟΥΛΙΟΣ: 15/7, 22/7, 29/7

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: 5/8, 12/8, 19/8, 26/8

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: 2/9, 9/9

 

1Η ΗΜΕΡΑ

6:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 6:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΚΥΛΛΗΝΗ γεύμα(προαιρετικά) και επιβίβαση στο καράβι για ΠΟΡΟ, άφιξη και συνεχίζουμε για ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ επίσκεψη στην Εκκλησία της Παναγίας με τα φιδάκια. Εν συνεχεία για ΣΒΟΡΑΝΑΤΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο (‘’ IRINNA ‘’ 3*** ) Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Μοναστήρι του ΑΓ. ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ που είναι ο πολιούχος του νησιού και φυλάσσεται το σκήνωμά του, επίσκεψη. Κατόπιν για το Σπήλαιο της ΔΡΟΓΚΑΡΑΤΗΣ στάση. Στην συνέχεια  θα επισκεφτούμε το Λιμνοσπήλαιο της ΜΕΛΙΣΣΑΝΗΣ. Συνεχίζουμε για την παραλία της ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ παραμονή για μπάνιο και φτάνουμε στο παραλιακό χωριό ΑΓ.ΕΥΦΗΜΙΑ για το φαγητό μας. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας και εφόσον κάνουμε μια στάση καθ’ οδόν για φωτογραφίες με φόντο την γνωστή παραλία του ΜΥΡΤΟΥ θα καταλήξουμε στο ΛΗΞΟΥΡΙ για περίπατο και καφέ. Επιβίβαση στο Φ/Μ για να περάσουμε απέναντι στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ και από εκεί στις ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ, το μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο του νησιού. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. (Προαιρετικά) όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν μια ημερήσια κρουαζιέρα στην γειτονική ΙΘΑΚΗ, την πατρίδα του Οδυσσέα(Με αναχώρηση στις 9.30π.μ. και επιστροφή στις 17.30μ.μ. ΤΙΜΗ : 30 euro) Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την πόλη του ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ για βόλτα και καφέ. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό  θα επισκεφτούμε την Μονή του ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑ που φυλάσσεται το πόδι του Αγίου. Συνεχίζουμε για την όμορφη παραλία ΜΑΚΡΥΣ & ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ για μπάνιο. Εν συνεχεία για το χωριό ΒΑΣΙΛΙΚΙΑΔΕΣ παραμονή, γεύμα και καταλήγουμε στοκοσμοπολίτικο ΦΙΣΚΑΡΔΟ, ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό με το γραφικό λιμανάκι, στάση για βόλτα και καφέ. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. (Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα περάσουμε πάνω από την γραφική ΑΣΣΟ και την γνωστή παραλία του  ΜΥΡΤΟΥ θαυμάζοντας το ηλιοβασίλεμα). Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την όμορφη παραλία της ΣΚΑΛΑΣ παραμονή, μπάνιο. Κατόπιν για   ΠΟΡΟ γεύμα και επιβίβαση το μεσημέρι στο καράβι για ΚΥΛΛΗΝΗ - ΠΑΤΡΑ - ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 240H/Β (15/7, 2/9, 9/9) – 255H/Β (22/7, 29/7, 26/8)  - 265Η/Β (5/8, 12/8, 19/8)

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Το ξενοδοχείο ‘’ IRINNA ‘’ 3*** σε δίκλινα δωμάτια στα ΣΒΟΡΑΝΑΤΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, 3) Τα 4 πρωινά σε μπουφέ, 4) Τα 4 Δείπνα σε μπουφέ, 5) Τα εισιτήρια των καραβιών ΚΥΛΛΗΝΗ-ΠΟΡΟ-ΚΥΛΛΗΝΗ A/R, 6) Αρχηγό - Συνοδό, 7) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 8) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(TourOperator), 9) Φ.Π.Α.

 

 

 

 

 

 

 

  

ΓΥΡΟΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

 

 ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑ’Ι’ΣΙΟΥ

 5ΗΜΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

( Τιμή : 230euro με Ημιδιατροφή )

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:

ΙΟΥΛΙΟΣ: 15/7, 22/7, 29/7

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ: 5/8, 12/8, 19/8, 26/8

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ: 2/9, 9/9

 

1Η ΗΜΕΡΑ

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ, παραμονή, γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Εν συνεχεία για την ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο (‘’ SUNBEACH ‘’ 4****). Το απόγευμα ελεύθεροι για μπάνιο στην παραλία του. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γύρο της χερσονήσου ΣΙΘΩΝΙΑΣ. Θα περάσουμε από ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ – ΨΑΚΟΥΔΙΑ - ΟΡΜΟ ΠΑΝΑΓΙΑΣ - ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ και θα φτάσουμε στην τουριστική ΣΑΡΤΗ στάση. Εν συνεχεία για Ν. ΜΑΡΜΑΡΑ (ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑ) παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο με μια ενδιάμεση στάση στα ΨΑΚΟΥΔΙΑ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΡΝΑΙΑ - ΙΕΡΙΣΣΟ για να καταλήξουμε στην ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ παραμονή, μπάνιο, γεύμα.(Όσοι θέλουν μπορούν να πραγματοποιήσουν έναν προαιρετικό περίπατο με το καραβάκι παραθαλάσσια για το ΑΓ. ΟΡΟΣ). Επιστροφή για ΑΡΝΑΙΑ στάση. Συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4Η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΣΟΥΡΩΤΗ όπου βρίσκεται η Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Στην Μονή υπάρχουν τα Λείψανα του Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη και ο τάφος του ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑ’Ι’ΣΙΟΥ.( Ο Γέροντας ΠΑ’Ι’ΣΙΟΣ κοιμήθηκε εν Κύριο στις 12/7/1994 και ενταφιάστηκε δίπλα από τον Ναό του Αγίου Αρσενίου). Εν συνεχεία για το γύρο της χερσονήσου ΚΑΣΣΑΝΑΔΡΑΣ. Πρώτος μας σταθμός η ΣΚΑΛΑ ΦΟΥΡΚΑΣ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Συνεχίζοντας τον γύρος θα φτάσουμε στο ΧΑΝΙΩΤΗ στάση και καταλήγουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5Η ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, όπου θα επισκεφτούμε τον ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ και τον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ. Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ παραμονή, γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ  ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ :  230 Η/B.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Το ξενοδοχείο ‘’ SUNBEACH ‘’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια στην παραλία ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, 3) Τα 4 πρωινά σε μπουφέ, 4) Τα 4 Δείπνα σε μπουφέ, 5) Αρχηγό - Συνοδό, 6) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 7) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(TourOperator), 8) Φ.Π.Α.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

 

14-20/7/2019  & 11-17/8/2019  7ΗΜΕΡΗ

(Η περσινή επιτυχία επαναλαμβάνεται και φέτος)

( Τιμή : 365euro με Ημιδιατροφή )

1η ΗΜΕΡΑ : ΚΥΡΙΑΚΗ 14/7/2019 & 11/8/2019

Αναχώρηση 9.00π.μ. από Ομόνοια και 9.30π.μ. από το Δημοτικό Θέατρο για το λιμάνι του Πειραιά. Τακτοποίηση στις αεροπορικές αριθμημένες θέσεις μας στο πλοίο και καλό μας ταξίδι. Στις 18.30μ.μ. θα έχουμε άφιξη στο λιμάνι του Ηρακλείου. Εν συνεχεία για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση δωματίων. Δείπνο. Μετά μια βόλτα-γνωριμία με την πόλη του Ηρακλείου. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ : ΔΕΥΤΕΡΑ 15/7/2019 & 12/8/2019

Μετά το πρωινό ο πρώτο μας σταθμός θα είναι ο Άγιος Γεώργιος ο Σεληνάρης. Και φτάνουμε στον Άγιο Νικόλαο την ρομαντικότερη πόλη της Κρήτης. Θα πιούμε τον καφέ μας πλάι στη <<Βουλισμένη λίμνη>>και θα θυμηθούμε ιστορίες και παραμύθια για <<νεράιδες και παληκάρια>>. Η τουριστική Ελούντα μας περιμένει για μπάνιο και φαγητό. Όσοι επιθυμούν μπορούν με καραβάκι να <<ταξιδέψουν>> ως τη Σπιναλόγκα, τόπος απομόνωσης των χανσενικών κατά το τέλος του 19ου και ως τα μέσα του 20ου αι. (έξοδα ατομικά). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. και βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ : ΤΡΙΤΗ 16/7/2019 & 13/8/2019

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το νομό Ρεθύμνου. Πρώτος μας σταθμός η Ιστορική Μονή του Αρκαδίου. (Η πολιορκία και η ανατίναξη της Μονής σήμανε και την αρχή του τέλους της Οθωμανοκρατίας στο νησί). Εν συνεχεία στην Αρχαία Ελεύθερνα επίσκεψη. (Μία πόλη δωρική που ήρθε στο φώς τα τελευταία χρόνια.)(έξοδα ατομικά). Κατόπιν για την πόλη του Ρεθύμνου παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Ύστερα μας περιμένει η παλιά πόλη για γνωριμία και καφέ. Το βράδυ θα είμαστε πάλι στο Ηράκλειο, δείπνο και βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ : ΤΕΤΑΡΤΗ 17/7/2019 & 14/8/2019

Μετά το Πρωινό μπορούμε να πάμε στην εκκλησία του Αγίου Μηνά, προστάτη του Ηρακλείου, για ένα κεράκι. Κατά τις 10π.μ. αναχωρούμε για τις Αρχάνες, έναν όμορφο παραδοσιακό οικισμό. Όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν το Αρχ. Μουσείο της κωμόπολης με ευρήματα από τα ιερά του Γιούχτα. Και ύστερα...θα ξαναγίνουμε όλοι νέοι αφού θα φάμε και θα κολυμπήσουμε στα Μάταλα, δίπλα από τις σπηλιές των χίπις της 10ετίας του -60 και του -70. Επιστροφή στο Ηράκλειο, δείπνο και βόλτα στην πόλη. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ : ΠΕΜΠΤΗ 18/7/2019 & 15/8/2019

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το δυτικότερο νομό της Κρήτης, τα Χανιά. Η άπατη λίμνη Κουρνά θα είναι ο πρώτος μας σταθμός. Η μόνη φυσική λίμνη της Κρήτης. Αυτή της η μοναδικότητα δημιούργησε θρύλους για βασιλοπούλες και καλοκυράδες, νεράιδες και πρίγκιπες. Όμως μετά τα παραμύθια η ιστορία.Οι τάφοι των Βενιζέλων στο Ακρωτήρι και παραδίπλα το άγαλμα του Καγιαλέ μας εισάγουν στην ιστορία της πόλης που βρίσκεται αμφιθεατρικά μπροστά μας και χρειάζεται ελάχιστος χρόνος για να βρεθούμε κοντά της. Η επίσκεψή μας θα αρχίσει από την Αγορά και τα Στιβανάδικα, την Τριμάρτυρη, τη Χάληδων και το <<Σαντριβάνι>> για να καταλήξουμε στο Ενετικό λιμάνι και το Φάρο. Για μπάνιο και φαγητό μας περιμένει το γραφικό Κολυμπάρι. Επιστροφή στο Ηράκλειο, δείπνο. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ : ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/7/2019 & 16/8/2019

Η τελευταία μας μέρα στο νησί. Μετά το πρωινό θα μείνουμε στην πόλη για να δούμε ό,τι δεν είδαμε. Νωρίς το μεσημέρι επίσκεψη στο Αρχ. Μουσείο Ηρακλείου(έξοδα ατομικά), ένα από τα σπουδαιότερα στον κόσμο και στον Αρχαιολογικό  Χώρο της Κνωσού.(Έξοδα ατομικά και προτείνεται ειδικός ξεναγός). Και δε θα φύγουμε από το Ηράκλειο αν δεν επισκεφτούμε το ενυδρείο της πόλης(Έξοδα ατομικά). Λένε πως είναι το μεγαλύτερο της Μεσογείου. Θα το διαπιστώσουμε! Μετά το ενυδρείο μας περιμένει το καράβι...και το ταξίδι της επιστροφής αρχίζει.

7η ΗΜΕΡΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 20/7/2019 & 17/8/2019

Νωρίς το πρωί (6.30π.μ.) φτάνουμε στο λιμάνι του Πειραιά και από εκεί στο Δημοτικό Θέατρο και την Ομόνοια.

 

 

ΤΙΜΗ  ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ :  365 Η/B.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Το ξενοδοχείο ‘’ OLYMPIC ‘’ 3*** στην καρδιά της πόλης του ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ σε δίκλινα δωμάτια για 5 διαν/σεις, 3) Τα 5 πρωινά σε μπουφέ, 4) Τα 5 Δείπνα σε μπουφέ, 5) Τα εισιτήρια του πλοίου σε Αεροπορικές αριθμημένες θέσεις στην ημερήσια μετάβαση από ΠΕΙΡΑΙΑ για ΗΡΑΚΛΕΙΟ και σε (ΑΒ4) 4κλινές εσωτερικές καμπίνες της επιστροφής μας από ΗΡΑΚΛΕΙΟ για ΠΕΙΡΑΙΑ, 6) Αρχηγό - Συνοδό, 7) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 8) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(TourOperator), 9) Φ.Π.Α.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

 

12-16/8/2019 5ήμερη

(ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΘΕΩΝ)

ΓΥΡΟΣ ΘΑΣΟΥ

ΘΡΑΚΗ – ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΑΒΑΛΑ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

( Τιμή : 250euro με Ημιδιατροφή )

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/8/2019

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ  για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ  γεύμα καθ’ οδόν επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για την ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ και εφόσον κάνουμε μια στάση καθ’ οδόν θα φτάσουμε στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ 13/8/2019

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αλεξανδρούπολη, επιβίβαση στο καράβι για να μας μεταφέρει στο πανέμορφο νησί της ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ. Μετά από (2ώρες) περίπου ταξιδιού στο Θρακικό Πέλαγος θα φτάσουμε στο λιμάνι της Καμαριώτισσας , το μοναδικό λιμάνι στην βόρεια πλευρά του νησιού. Το εκπληκτικό πράσινο, τα παραδεισένια τοπία, τα μαγευτικά δάση, τα ρυάκια, τα ποτάμια και οι καταρράκτες της μας περιμένουν να μας αγκαλιάσουν και ν’ αφεθούμε σ’ αυτά. Ξεκινώντας την περιήγηση του νησιού με πρώτο μας σταθμό το μυστηριώδεις περιβάλλον του Αρχαιολογικού Χώρου της Παλαιόπολης και από εκεί στα ΘΕΡΜΑ για μπάνιο σ’ ένα από τα οργανωμένα beachbarκαι φαγητό στα παραδοσιακά ταβερνάκια. Ο επόμενος  σταθμός μας ο Παραδοσιακός Οικισμός της Χώρας, με τα πετρόχτιστα σπίτια και καλντερίμια του, κριμένος μέσα στο βουνό, βλέπει και παρατηρεί τα πάντα. Το απόγευμα θα καταλήξουμε και πάλι στο λιμάνι της Καμαριώτισσας, επιβίβαση στο καράβι για το ταξίδι της επιστροφής στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.       

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/8/2019

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ΚΕΡΑΜΩΤΗ επιβίβαση στο φέριμποτ και άφιξη στη ΘΑΣΟ, επίσκεψη στον ΛΙΜΕΝΑ του νησιού. Εν συνεχεία θα κάνουμε  τον  γύρο, θα περάσουμε από ΣΚΑΛΑ – ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ και θα φτάσουμε στην ΜΟΝΗ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, επίσκεψη. Συνεχίζουμε για ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ και θα φτάσουμε στην παραλία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Κατόπιν για το λιμάνι, επιβίβαση στο φέριμποτ για ΚΕΡΑΜΩΤΗ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΠΕΜΠΤΗ 15/8/2019

 Μετά το πρωινό αναχώρηση για τον ακριτικό νομό της ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ. Θα περάσουμε το ΣΟΥΦΛΙ, το ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ, την ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ και θα φτάσουμε στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ στα Ελληνοτουρκικά σύνορα, έλεγχος των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων(Ταυτότητες νέου τύπου ή Διαβατήρια) Πρώτος σταθμός μας η Παλαιά Ορεστιάδα , σημερινό Καραγάτς. Μία βόλτα στην πόλη θα μας οδηγήσει στον σιδηροδρομικό σταθμό. Εκεί που άλλοτε το Όριαν εξπρές είχε ένα από τους σταθμούς του. Επίσκεψη στον περιβάλλοντα χώρο. Συνεχίζουμε και κινούμενοι παράλληλα προς τον Έβρο , περνάμε την μακρά γέφυρα και κατευθυνόμαστε προς την πόλη που ίδρυσε ο Ανδριανός , την Ανδριανούπολη. Διατρέχοντας την πόλη, πρώτος σταθμός μας το μοναδικό Μουσείο Υγείας, στα αναπαλαιωμένα ανάκτορα του Μπεγιαζίτ και συνεχίζουμε για το σαράι ή τα παλάτια των σουλτάνων, που σήμερα σώζονται λείψανα αυτών. Επιστροφή στο κέντρο της Ανδιανούπολης . Επίσκεψη στο Τζαμί του Σουλτάνου Σελιμιγιέ το οποίο αποτελεί ένα αριστούργημα της Οθωμανικής και Ισλαμικής τέχνης(στα πρότυπα της Αγίας Σοφίας). Χρόνος για περιήγηση της παλιάς Ελληνικής πόλης, ψώνια στις κλειστές αγορές και γευστικές απολαύσεις στα παραδοσιακά εστιατόρια της. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή και πάλι μέσω Καστανιών στην Κομοτηνή με ενδιάμεση στάση στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια παραδοσιακή παράδοση.  Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/8/2019

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΑΒΑΛΑ, στάση. Συνεχίζουμε τον δρόμο της επιστροφής με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν με φαγητό και καφέ για ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ :  250 Η/Β

 

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) Το ξενοδοχείο  ‘’ ANATOLIABOUTIQKE ‘’ 3*** στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ σε δίκλινα δωμάτια, 3) Τα 4 πρωινά σε μπουφέ , 4) Τα 4 Δείπνα σε μπουφέ, 5) Τα εισιτήρια των καραβιών για ΘΑΣΟ και ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ Α/R, 6) Αρχηγό - Συνοδό, 7) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο,  8) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(TourOperator), 9) Φ.Π.Α. 10) Ελληνόφωνο ξεναγό στην ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ,

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τη επίσκεψη στην ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ είναι απαραίτητη η χρήση ταυτότητας νέου τύπου ή διαβατήριου.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΚΤΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΕΛΑΓΟΥΣ

 

12-16/8/2019 5ήμερη

ΠΑΞΟΙ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ - ΛΕΥΚΑΔΑ

ΤΖΟΥΜΕΡΚΙΩΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ

ΑΘΑΜΑΝΙΚΑ ΟΡΗ  - ΑΓΝΑΝΤΑ - ΠΡΑΜΑΝΤΑ

 ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ - ΠΑΡΓΑ  - ΓΥΡΟΣ ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ

 ΝΥΔΡΙ – ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΜΑΔΟΥΡΙ - ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ - ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ 

ΠΡΕΒΕΖΑ – ΝΑΥΠΑΚΤΟ - ΑΡΤΑ

( Τιμή : 260euro με Ημιδιατροφή )

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 12/8/2019

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑγια ΙΣΘΜΟ στάση. Εν συνεχεία για ΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΡΙΟ – ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν μέσω ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ και διασχίζοντας την ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ θα φτάσουμε στο ΠΕΤΡΟΧΩΡΙ ΘΕΡΜΟΥ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζοντας τον γύρο της λίμνης και εφόσον περάσουμε το ΑΓΡΙΝΙΟ θα καταλήξουμε στην ΑΡΤΑ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ‘’ 4**** (5kmαπό την πόλη). Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ 13/8/2019

Μετά το πρωινό θα αρχίσουμε ν’ ανεβαίνουμε για τα ωραιότερα χωριά των ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ, γεμάτα από έλατα. Μετά από μια διαδρομή που θα μας μαγέψει πραγματικά βλέποντας πετρόχτιστα χωριά, καταρράκτες,  παλιά γεφύρια και διασχίζοντας τα ΑΓΝΑΝΤΑ θα φτάσουμε στο καταπληκτικό Σπήλαιο της ΑΝΕΜΟΤΡΥΠΑΣ με εντυπωσιακούς χρωματισμένους σταλαγμίτες κάτω από τους οποίους έχουν σχηματιστεί 3 λίμνες, επίσκεψη(έξοδα ατομικά). Εν συνεχεία θα φτάσουμε στο χαρακτηριστικότερο Τζουμερκιώτικο χωριό τα ΠΡΑΜΑΝΤΑ που είναι χτισμένο αμφιθεατρικά στους πρόποδες της Στρογκούλας, από τις ποίο επιβλητικές κορυφές των Τζουμέρκων, παραμονή, γεύμα στην πλατεία του χωριού. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο με μία ενδιάμεση στάση στο γεφύρι της ΑΡΤΑΣ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/8/2019

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΑΡΓΑ, επιβίβαση στο καραβάκι για την ημερήσια κρουαζιέρα μας στο όμορφα νησάκια του Ιονίου τους ΠΑΞΟΥΣ – ΑΝΤΙΠΑΞΟΥΣ. Εμείς θα καταλήξουμε στο μεγαλύτερο απ’ αυτά του ΠΑΞΟΥΣ, το οποίο περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση με δαντελωτές ακρογιαλιές, παραμονή, μπάνιο, γεύμα.  Επιστροφή το απόγευμα στην γραφική ΠΑΡΓΑ, στάση. Εν συνεχεία για το ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΠΕΜΠΤΗ 15/8/2019

Μετά το πρωινό αναχώρηση και επίσκεψη στην τουριστική πόλη της ΛΕΥΚΑΔΑΣ  με την γραφική μαρίνα της.  Εν συνεχεία για το τουριστικό ΝΥΔΡΙ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. (Όσοι επιθυμούν θα μπορέσουν να κάνουν μια μικρή προαιρετική κρουαζιέρα στο νησάκι ΜΑΔΟΥΡΙ όπου βρίσκεται το αρχοντικό του ποιητή Βαλαωρίτη και στο νησάκι ΣΚΟΡΠΙΟ του Ωνάση, έξοδα ατομικά). Κατόπιν για  ΠΡΕΒΕΖΑ, στάση στην γραφική μαρίνα της. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο .Διανυκτέρευση

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/8/2019

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε τον Αμβρακικό Κόλπο, ένα από τα πιο σημαντικά οικοσυστήματα στο χώρο της Μεσογείου. Διασχίζοντας απάνεμους κολπίσκους, ατελείωτους καλαμιώνες, βάλτους, έλη, κατάφυτα τοπία, αλλά και γραφικά ψαροχώρια θα φτάσουμε στην ΚΟΡΩΝΗΣΙΑ, παραθαλάσσιο χωριό χτισμένο πάνω σε νησίδα, ένας γαλήνιος παράδεισος, στάση. Συνεχίζουμε για ΝΑΥΠΑΚΤΟ παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή για ΑΝΤΙΡΡΙΟ - ΡΙΟ - ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 260 Η/Β

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ BYZANTINO ‘’ 4**** (5kmαπό την πόλη της ΑΡΤΑΣ) σε δίκλινα δωμάτια, 3) τα 4 πρωινά σε μπουφέ , 4) τα 4 Δείπνα, 5) το εισιτήριο του καραβιού για την ημερήσια κρουαζιέρα ΠΑΞΟΙ-ΑΝΤΙΠΑΞΟΙ, 6) Αρχηγό – Συνοδός, 7) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 8) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(TourOperator), 9) Φ.Π.Α.

  κυρ.