ΜΠΑΝΣΚΟ - MΠΟΡΟΒΕΤΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

 ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 22-27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 Μόνο με 219€ Τελική τιμή

 Δώρο η επίσκεψη στο Σαντάνσκι

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

 1η μέρα: Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Σόφια

 Συγκέντρωση το προηγούμενη βράδυ στις 23.45 (για την αναχωρηση από Αθήνα) / την Δευτέρα το πρωί (για την αναχώρηση από Θεσσαλονίκη)  και αναχώρηση για Προμαχώνα και με ενδιάμεσες στάσεις στη Λαμία και την Κατερίνη. Άφιξη στα σύνορα. Διέλευση και συνέχεια για Σαντάνσκι και τα στενά της Κρέσνας . Θα περάσουμε το Σιμιτλί όπου θα κάνουμε μια σύντομη στάση και θα συνεχίσουμε τον εθνικό δρόμο για τη Σόφια. Άφιξη στη Σόφια και ξεκινάμε με μια πανοραμική  ξενάγηση για να γνωρίσουμε την πόλη και έπειτα με την ξεναγό μας θα ακολουθήσει πεζή ξενάγηση στα ενδιαφέροντα μνημεία της, όπως την εκκλησία του Αλεξάντερ Νέφσκυ και την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, την Ρώσικη εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα και σημερινή πινακοθήκη, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών και άλλα. Το απόγευμα θα κατευθυνθούμε στο ξενοδοχείο μας.   Το βραδάκι ελεύθερο για  να γνωρίσουμε καλύτερα την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας και το όμορφο κέντρο με την έντονη ζωή της πόλης.


2η ημέρα: Σόφια (Ελεύθερη μέρα) ή εκδρομή στη Φιλιππούπολη (Προαιρετική)
Πρόγευμα και αναχώρηση για την προαιρετική μας εκδρομή στη Φιλιππούπολη , που είναι κτισμένη στις όχθες του ποταμού Έβρου. Θα επισκεφθούμε την παλιά πόλη, το Λαογραφικό μουσείο Κουγιουμτζόγλου, το σπίτι του Λαμαρτίνου, το λόφο των Απελευθερωτών, τον πύργο του Ρολογιού, το Ιμαρέτ τζαμί, την εκκλησία του Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης και το Ρωμαϊκό θέατρο. Επιστροφή στη Σόφια. Διανυκτέρευση. Για όσους δεν ακολουθήσουν η ημέρα είναι αφιερωμένη στο να εξερευνήσουν πλήρως την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας με τα πολλά πάρκα, τις πλατείες και το πεζοδρομημένο κέντρο.


3η ημέρα: Σόφια – Χριστουγεννιάτικες αγορές
Σήμερα η ημέρα είναι αφιερωμένη στο να γνωρίσουμε την Χριστουγεννιάτικη Αγορά της Σόφια. Περιηγηθείτε στον περίφημο πεζόδρομο Vitosha με τα πολλά μαγαζιά ή επισκεφτείτε κάποιο από τα 5 τεράστια πολυκαταστήματα (mall) της πόλης. Το βράδυ μπορούμε ομαδικά να το περάσουμε (ρεβεγιόν) σε κάποιο τοπικό εστιατόριο για να γιορτάσουμε την ημέρα των Χριστουγέννων.


4η μέρα : Σόφια – Μονή Ρίλας – Μπλαγκόεβγκραντ
Μετά το πρωινό όποιος επιθυμεί μπορεί να ακολουθήσει στην προαιρετική μας εκδρομή στο μοναστήρι της Ρίλλα και το Μπλαγκόεβγκραντ. Κατ’ αρχάς θα επισκεφτούμε το ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη (Ιβάν) (το μεγαλύτερο Ορθόδοξο Μοναστήρι της Βουλγαρίας) σε υψόμετρο 1150 μέτρων και θα θαυμάσουμε τα ανεκτίμητα κειμήλια. Έπειτα θα αναχωρήσουμε για τη σύγχρονη φοιτητούπολη Μπλαγκόεβγκραντ όπου θα περπατήσουμε στον κεντρικό πεζόδρομο με πολλές επιλογές σε καφέ και εστιατόρια. Επιστροφή στη Σόφια αργά το απόγευμα.


5η μέρα : Σοφια – ΔΩΡΟ επίσκεψη στο Σαντάνσκι – Θεσσαλονίκη – Αθήνα
Μπουφέ πρόγευμα στις 08:30 και αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής. Σας κάνουμε ΔΩΡΟ  μια στάση, περίπου 2 ώρες στο Σαντάνσκι για περιήγηση στο γραφικό χωριό, καφέ και εκπτωτικές αγορές.  Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα και στην Αθήνα αργά το βράδυ μετά τις απαραίτητες στάσεις στο δρόμο.

 

 Στην τιμή περιλαμβάνονται

 

  Μεταφορές/μετακινήσεις με πολυτελές λεωφορείο

   4 διανυκτερεύσειςστο Best Western Terminus superior

   Πρωινό καθημερινά

    Αρχηγός - συνοδός γραφείου καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού

   Διοργάνωση ημερήσιων εκδρομών στη Φιλιππούπολη, στο Μοναστήρι της Ρίλας και το Μπλαγκόεβγκραντ

   Επίσκεψη στο Σαντάνσκι κατά την επιστροφή 

   Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης

 

 Δεν περιλαμβάνονται

 

   Εκδρομή στη Φιλιππούπολη 20€ το άτομο

   Εκδρομή σε Ρίλα – Μπλαγκόεβγκραντ 20€ το άτομο (Προαγορά 2 εκδρομών 30€ το άτομο)

   Είσοδοι σε μουσεία – θεάματα – αρχαιολογικούς χώρους

   Επιπλέον γεύματα και μετακινήσεις εκτός προγράμματος

   Οτιδήποτε αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

 esk.

 

 

 

 

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ

ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 23-27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Μόνο με 279€ Τελική τιμή

Δώρο η επίσκεψη στο Σαντάνσκι

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

1η μέρα: Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Μπόροβετς

Συγκέντρωση το προηγούμενη βράδυ στις 23.45 (για την αναχωρηση από Αθήνα) / την Δευτέρα το πρωί (για την αναχώρηση από Θεσσαλονίκη)  και αναχώρηση για Προμαχώνα και με ενδιάμεσες στάσεις στη Λαμία και την Κατερίνη. Άφιξη στα σύνορα. Διέλευση και συνέχεια για Σαντάνσκι και τα στενά της Κρέσνας . Θα περάσουμε το Σιμιτλή όπου θα κάνουμε μια συντομη σταση για να ξεπιαστούμε και θα συνεχίσουμε τον εθνικό δρόμο για το Μπόροβετς. Άφιξη,τακτοποίηση και συντομη γνωριμία με το θέρετρο. Πρωτη γνωριμία με την μικρή πόλη και το Χιονοδρομικό. Το απόγευμα μπορούμε να χαλαρώσουμε στα spa του ξενοδοχείου. Ξεκούραση δείπνο και διανυκτέρευση..

2η ημέρα: Μπόροβετς-Εκδρομή στη Σόφια (Προαιρετική)

Πρωϊνό και αναχώρηση  για ΣΟΦΙΑ, άφιξη  και  αρχίζουμε  αμέσως  τη   γνωριμία με  την πόλη, όπου  μεταξύ  άλλων θα δούμε τη Βουλή, το Προεδρικό Μέγαρο, την Εκκλησία – σύμβολο της πόλης του Αλεξάντερ Νέφσκι, η οποία στην κορυφή της έχει χάλκινους και χρυσούς θόλους.Θα δούμε ακόμη την πανεπιστημιούπολη, το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη που βρίσκεται στην είσοδο της εκκλησίας της Αγίας Σοφίας, το τζαμί Banya Bashi, αλλά και την εκκλησία της Αγίας Κυριακής, με τον θεόρατο θόλο της.  Γεύμα προαιρετικά, χρόνος ελεύθερος και  επιστροφή  το βράδυ   στο  ξενοδοχείο  μας. Δείπνο  και  διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μπόροβετς

Πρωινό και  η ημέρα των Χριστουγέννων ελεύθερη  στο  χιονισμένο  χωριό  και  το  ομώνυμο  χιονοδρομικό  κέντρο,  να  χαρείτε  τα  χιονισμένα  τοπία,  να  κάνετε  ΣΚΙ,  να  παίξετε  με  το  χιόνι.  Δείπνο,  διαν/ση.

 4η μέρα : Μπόροβετς - Εκδρομή στη Φιλιππούπολη (προαιρετική)

Πρωινό  και  έχετε  να  επιλέξετε  την  παραμονή  σας  στο  ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ  για  περιπάτους  και  ΣΚΙ   η  την  πρόταση  μας  για  προαιρετική  εκδρομή (10 €  ΑΝΑ  ΑΤΟΜΟ ) στην ιστορική ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ,  όπου  θα  έχουμε  πεζή περιήγηση στην παλαιά  πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα παλιά αρχοντικά.Η ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΛΗ, οι ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ  ΝΤΖΟΥΜΑΓΙΑ και ΙΜΑΡΕΤ, το ΑΡΧΑΙΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ, το  ΣΠΙΤΙ  –  ΜΟΥΣΕΙΟ  ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΓΛΟΥ  και  η εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης είναι τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της πόλης,. Γεύμα προαιρετικά, επιστροφή  το βράδυ στο  ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ, δείπνο, διανυκτέρευση.

5η μέρα : Μπόροβετς – ΔΩΡΟ επίσκεψη στο Σαντάνσκι – Θεσσαλονίκη - Αθήνα

Πρωινό  και  αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ με  μια  ευχάριστη  παράκαμψη για  επίσκεψη  στη  λουτρόπολη  του  ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ.Συνεχίζουμε  για  το συνοριακό σταθμό του ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ   και   από τη  γνωστή πλέον διαδρομή παρακάμπτοντας τη  Θεσσαλονίκη, φθάνουμε στην  περιοχή  της  Λάρισας για να γευματίσουμε προαιρετικά, ενώ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ  θα γίνει η τελευταία μας στάση για καφέ.  Άφιξη  το βράδυ στην Αθήνα.

 

 ü  Διοργάνωση ημερήσιας εκδρομής στη Φιλιππούπολη και στη Σόφια με ξενάγηση

ü  Επίσκεψη στο Σαντάνσκι 

ü  Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης

 

Δεν περιλαμβάνονται

v  Εκδρομή στη Φιλιππούπολη 20€ το άτομο

v  Εκδρομή στη Σόφια 20€ το άτομο (Προαγορά 2 εκδρομών 30€ το άτομο)

v  Είσοδοι σε μουσεία – θεάματα

 

Στην τιμή περιλαμβάνονται

ü  Μεταφορές με πολυτελές λεωφορείο

ü  4 διανυκτερεύσεις

ü  Πρωινό και δείπνο καθημερινά

ü  Αρχηγός - συνοδός γραφείου

esk.

 

 

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ 3 ΝΥΧΤΕΣ

(ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ & ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ 2020)

 

1η ημέρα : ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΝΣΚΟ

Συγκέντρωση το προηγούμενο βράδυ στις 23:00 και αναχώρηση, σύντομες στάσεις στην Λαμία και στον Κορινό. Διέλευση από τα σύνορα του Προμαχώνα γύρω στις 08:30 το πρωί και μια σύντομη στάση στο κατάστημα duty free για εκπτωτικές αγορές. Συνεχίζουμε για το Μπάνσκο μέσα από μια πανέμορφη διαδρομή στους πρόποδες του όρους Πίριν. Άφιξη κατά τις 11:00 και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ραντεβου στις 13.30 για ομαδικό γέυμα στο ολοκαίνουριο Flower Stone. Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ ακολουθεί προαιρετική έξοδος σε club

2η ημέρα : Χιονοδρομικό κέντρο

Μετά το πρωινό όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν το χιονοδρομικό κέντρο, ανεβαίνετε από τη Γόνδολα (αφετηρία) εισιτήριο 28 lev (student 25). Για να νοικιάσετε σκι απευθυνθείτε στους αρχηγούς της εκδρομής.(10€ o εξοπλισμός /ημερήσια). Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση στο spa center με πολλές επιλογές χαλάρωσης και ευεξίας(μπάνιο στη θερμαινόμενη πισίνα, jacuzzi, σάουνα, χαμάμ, μασάζ συνέχεια χρόνος ελεύθερος για τις αγορές σας στα εμπορικά μαγαζιά στο κέντρο. Το απόγευμα στις 17:00 αναχώρηση για το Μπάνσκο. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Μπάνσκο. (Τιμή 20 ευρώ. Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδό, ξενάγηση. Αναχώρηση στις 09:00 και δηλώνετε συμμετοχή στους αρχηγούς εως τις 23/12 το απόγευμα). Όσοι δεν επιθυμείτε να ακολουθήσετε μπορείτε να εξερευνήσετε τις ομορφιές του Μπάνσκο και να περιηγηθείτε στα πλακόστρωτα γραφικά δρομάκια του με τα όμορφα παραδοσιακά σπίτια και τα ζεστά καφέ ή να επισκεφτείτε και πάλι το χιονοδρομικό κέντρο και να χαλαρώσετε στα spa. Το βράδυ προαιρετική νυχτερινή έξοδος.

Tελευταία ημέρα: ΜΠΑΝΣΚΟ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και check out. Αναχώρηση στις 11:00 για τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και στη συνέχεια για την Αθήνα όπου μετά από σύντομες στάσεις θα φτάσουμε το βράδυ κατά τις 23:00

κοκ.). Νυχτερινή έξοδος προαιρετικά.

3η ημέρα : Σόφια (προαιρετική εκδρομή)

Μπουφέ πρόγευμα και ακολουθεί η προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στη Σόφια. Αναχώρηση νωρίς το πρωί στις 09:00 (ραντεβού των συμμετεχόντων στις reception) . Άφιξη, πανοραμική και πεζή ξενάγηση. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον καθεδρικό ναό του Alexander Nevski, την Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Ειρήνης, το ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο, την Όπερα, το Αρχαιολογικό Μουσείο, την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, την Ρώσικη εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα και σημερινή πινακοθήκη, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών και άλλα βαδίζοντας σε ολόκληρο το ιστορικό κέντρο της Σόφιας και βλέπωντας από κοντά όλα τα ιστορικά μνημεία της πόλης.

 

 
 
 
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ 3 ΝΥΧΤΕΣ

(ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ)

 

Δευτέρα 23/12: Αθήνα – Μπάνσκο (720χλμ)
Συγκέντρωση στις 23:30 το προηγούμενο βράδυ και αναχώρηση για Προμαχώνα με ενδιάμεσες στάσεις στη Λαμία και τον Κορινό. Άφιξη στα σύνορα. Διέλευση μετά τον απαραίτητο έλεγχο ταυτοτήτων και συνέχεια για τα στενά της Κρέσνας . Στο Σιμιτλί θα αφήσουμε την εθνική οδό για να διανύσουμε τα τελευταία 42 χλμ στην κοιλάδα του ποταμού Ελοβίκο. Θα φθάσουμε στα 950 μέτρα υψόμετρο στο πανέμορφο οροπέδιο του Ραζλόγκ το πρωί . Άφιξη στο Μπάνσκο και κατευθυνόμαστε στα ξενοδοχεία για τακτοποίηση στα δωμάτια (το check in στα περισσότερα ξενοδοχεία γίνεται μετά τις 14:00). Ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση,  χαλάρωση και ευεξία στα SPA των ξενοδοχείων ή γiα μια πρώτη επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο με το τελεφερίκ από τη Γόνδολα. Το βράδυ στις 23:00 προτείνουμε μια πρώτη βόλτα στα νυχτερινά στέκια του Μπάνσκο.

Τρίτη 24/12: Πρωί: Προαιρετική εκδρομή Μπάνσκο – Σόφια (155χλμ)
Μπουφέ πρόγευμα και ακολουθεί η προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στη Σόφια. Αναχώρηση νωρίς το πρωί στις 09:00 (ραντεβού των συμμετεχόντων στις reception) . Άφιξη, πανοραμική και πεζή ξενάγηση. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον καθεδρικό ναό του Alexander Nevski, την Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Ειρήνης, το ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο, την Όπερα, το Αρχαιολογικό Μουσείο, την υπαίθρια αγορά με παλιά αντικείμενα και αντίκες, την Ρώσικη εκκλησία, τα παλιά ανάκτορα και σημερινή πινακοθήκη, το μνημείο των Ρώσων στρατιωτών, το παλιό Πανεπιστήμιο, την Γέφυρα των Αετών και άλλα βαδίζοντας σε ολόκληρο το ιστορικό κέντρο της Σόφιας και βλέποντας από κοντά όλα τα ιστορικά μνημεία της πόλης. Στην συνέχεια χρόνος ελεύθερος για τις αγορές σας στα εμπορικά μαγαζιά στο κέντρο. Το απόγευμα στις 17:00 αναχώρηση για το Μπάνσκο. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο Μπάνσκο. (Τιμή 20 ευρώ. Περιλαμβάνει: Μεταφορά, συνοδό, ξενάγηση. Αναχώρηση στις 09:00 και δηλώνετε συμμετοχή στους αρχηγούς έως τις 23/12 το απόγευμα). Για νυχτερινή διασκέδαση ετοιμάσαμε για εσάς ελληνική βραδιά σε γνωστό μαγαζί.


Τετάρτη 25/12: Πρωί: Προαιρετική εκδρομή στο Μπλαγκόεβγκραντ (70χλμ)/Βράδυ: Χριστουγεννιάτικο Gala Dinner

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση στις 11:00 για την προαιρετική εκδρομή στο Μπλαγκόεβγκραντ. Είναι μια πανέμορφη πόλη γεμάτη φοιτητές και νεολαία. Εκεί θα έχετε χρόνο για βόλτες στην κεντρική πλατεία και τους πεζόδρομους της πόλης και να δείτε την τοπική αγορά για οικονομικές αγορές. Επιστροφή στις 17:00 (κόστος 15€). Το βράδυ στο ολοκαίνουριο StoneFlower ετοιμάσαμε το εορταστικό Gala Dinner, που θα μείνει αξέχαστο. Για τους συμμετέχοντες θα υπάρχει σετ μενού 4 πιάτων με εορταστικά εδέσματα και τη διασκέδαση θα αναλάβει έμπειρος dj με ελληνικές και ξένες επιτυχίες και θα ακολουθήσει ζωντανή ελληνική μουσική. Συμμετοχές δηλώνετε στους αρχηγούς της εκδρομής με τιμή 25€/άτομο και 15€/παιδιά(προαγορά, κρασί ανά 4 άτομα,rakiwelcomedrink, μεταφορά με bus) ενώ στη ρεσεψιόν το κόστος είναι 30€ και 20€. (ραντεβού στη ρεσεψιόν στις 21:00)

Πέμπτη 26/12: Μέρα: Μπάνσκο – Σαντάνσκι - Αθήνα (720χλμ)
Αφύπνιση, πρόγευμα και στις 09:00 κάνουμε checkout (αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος των δωματίων, οι χρεώσεις κτλ) αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής. Θα κάνουμε μια στάση, περίπου 1,5 ώρα στο Σαντάνσκι την τελευαία πόλη πριν τα σύνορα για βόλτα στον κεντρικό πεζόδρομο, καφέ και εκπτωτικές αγορές στην τοπική αγορά. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Αθήνα, με ενδιάμεσες στάσεις στον Κορινό και στην Λαμία. Επιστροφή στην Αθήνα αργά τη νύχτα.

 

 OI ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ:

 

ü  Μετακινήσεις με σύγχρονα κλιματιζόμενα λεωφορεία ΑΘΗΝΑ-ΜΠΑΝΣΚΟ-ΑΘΗΝΑ

ü  Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* της επιλογής σας

ü  Πρωινό ή ημιδιατροφή σε πλούσια μπουφέ

ü  Ελέυθερη και απεριόριστη χρήση της εσωτερικής πισίνας και των spa center

ü  Εκπτώσεις σε ενοικιάσεις εξοπλισμού σκι

ü  Διοργάνωση ημερήσιας εκδρομής στη Σόφια με ελληνόφωνο ξεναγό

ü  Διοργάνωση ημερήσιας εκδρομής στο Μπλαγκόεβγκραντ (Μονο τα Χριστούγεννα)

ü  Διοργάνωση Χριστουγεννιάτικου GALAμε Έλληνα DJ

ü  Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του Escape Team για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας

ü  Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ΦΠΑ

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

ü  Ενοικίαση εξοπλισμού σκι 10€ ημερησίως και δωρεάν μεταφορά στα λίφτ του χιονοδρομικού

ü  Έκπτωση 10% για φαγητό στο εστιατόριο stone flower

ü  Προαγορά εκδρομής στη Σόφια 15€ (έναντι αγοράς στο Μπάνσκο 20€)