Υπηρεσίες

Aεροπορικά Εισιτήρια 

Κάντε κράτηση τώρα το αεροπορικό σας εισιτήριο, online με την    πρωτοπόρο   στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρήν, συνεργαζόμενη εταιρία Airtickets χωρίς καμία επιβάρυσνη.
Επίσης κάντε κράτηση το αεροπορικό εισιτηριό σας από το γραφείο μας μέσω του διεθνούς συστήματος κρατήσεων, Worldspan με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια

Αναζητήστε γρήγορα και εύκολα το ακτοπλοϊκό σας εισιτήριο online με μία από τις μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρείες και ταξιδέψτε οικονομικά σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης κάντε κράτηση το ακτολοϊκό σας εισιτήριο από το γραφείο μας μέσω του διεθνούς συστήματος κρατήσεων Open Seas της Forthcrs και επωφεληθέιτε  από τις μοναδικές μας προσφορές.

 

Πακέτα  Διακοπών

Σας ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο προσφέροντας υπηρεσίες με την καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής. Συνεργαζόμαστε με σχεδόν 50 από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες διοργανωτές εκδρομών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είτε πρόκειται για μεμονωμένους πελάτες ατομικά ταξίδια,  για γαμήλια ταξίδια, επαγγελματικά ταξίδια, πολιτιστικά και γαστρονομικά ταξίδια μπορούμε να    εγγυηθούμε την σωστή  σχεδίαση και οργάνωση τους.

 

Κρουαζιέρες

Συνεργαζόμενοι με τoυς  μεγαλύτερους και πλέον σύγχρονους  ταξιδιωτικούς οργανισμούς, με 16 διεθνής εταιρίες κρουαζιέρας και στην Ελληνική αγορά όπως:

Celestyal cruises, Costa cruises, Carnival, Royal caribbean, Celebrity cruises, Pullmatur cruises, Silverseas, Seabourn, Disney cruises, Oceania, Norwegian        cruises, Holland American line, Msc cruises, Viking Ocean cruises, Cunard,   Azamara club cruises και Thomson cruises.

Κάντε κράτηση στην κρουαζιέρα που σας ταιριάζει και αφαιθείτε στο όνειρο.

 

Ενοικιάσεις Αυτοκινήτων

Αντιπροσωπεύοντας την Rentalcars.com την μεγαλύτερη εταιρεία υπηρεσιών online ενοικίασης αυτοκινήτων στον κόσμο με πελάτες σε 169 χώρες.   Απολαμβάνετε τις καλύτερες τιμές της αγοράς για το όχημα που θέλετε.
Συνεργαζόμενη με όλες τις μεγάλες εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων παγκοσμίως,   ελέγχοντας ποιός τοπικός προμηθευτής παρέχει τις καλύτερες τιμές γιά το όχημα που θέλετε στην  ημερομηνία που το χρειάζεστε με την καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης.

Αναζητήστε, συγκρίνετε και εξοικονομήστε με εγγύηση της καλύτερης τιμής από 783 εταιρίες σε πάνω από 46000 τοποθεσίες.

Εναλακτικά κάντε κράτηση από το γραφείο μας με τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

 

Κρατήσεις Ξενοδοχείων

Aντιπροσωπεύοντας την  Booking.com κορυφαία εταιρεία online κρατήσεων καταλυμάτων στον κόσμο, σας παρέχουμε κάθε τύπο καταλύματος από μικρά οικογενειακά bed and breakfast μέχρι πολυτελή διαμερίσματα και σουίτες πολυτελείας 5 αστέρων.

Διαφορετικά επισκεφτείτε το γραφείο μας και κάντε την κράτηση στο κατάλυμα της αρεσκίας σας, μέσω των συστημάτων κράτησης καταλυμάτων με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

Ταξιδιωτική Ασφάλιση

Με την εξυπηρέτηση κάθε 2 δευτερόλεπτα περισσότερο από 250 εκατομμύρια άτομα, ο όμιλος της Μondial Assistance έχει αναδειχθεί ως ο μεγαλύτερος όμιλος στον κόσμο στην παροχή ταξιδιωτικής ασφάλισης και φροντίδας.

Κάντε την κράτηση online  και απολαύστε την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υποστήριξης και κάλυψης στους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματα του Globy, της υπηρεσίας που δημιουργήθηκε για να καλύψει κάθε απρόβλεπτο συμβάν, ανάγκη, ή δυσκολία σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

 

Ηλεκτρονική Μεταφορά Χρημάτων

Αντιπροσωπεύουμε την Western Union, έναν παγκόσμιας εμβέλειας όμιλο που λειτουργεί εδώ και περισσότερο από 150 χρόνια, με ένα δίκτυο 500.000 σημείων εξυπηρέτησης σε πάνω από 200 χώρες! Την Westrn Union εμπιστεύονται σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Επισκεφτείτε το γραφείο μας για αποστολές και παραλαβές χρημάτων σε λίγα μόλις λεπτά.

 

ΠΛΗΡΩΜΗ  ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ  paylink

Περισσότεροι από 350 οργανισμοί!!

Κάθε είδους λογαριασμό!

Βεβαιωμένες οφειλές Δ.Ο.Υ (Ε.Ν.Φ.Ι.Α, Φόρος Εισοδ. Φ.Π.Α)

(ακόμα και Υδρευσης άλλων δήμων)

Χωρίς να περιμένετε σε ουρές

Με 0,9€ ανά λογαρισμό

Με σιγουριά - Απόδειξη πληρωμής

Με φιλική εξυπηρέτηση