TYPOLOGIES

Relax

+ 1
DIFFICULTY

Medium

MIN. AGE

3 Years

Φανταστική Εμπειρία!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ :

κάθε Παρασκευή (4ημ) & κάθε Δευτέρα (5ημ)

από 13/09/2021 έως 28/03/2022

Αναχωρήσεις : 24, 31 Δεκεμβρίου ’21

Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βουδαπέστη-Αθήνα, με πτήσεις της Wizzair

Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμου.

Χειραποσκευή-τσάντα πλάτης έως 10 κιλών, διαστάσεων 40 x 30 x 20 εκ.

Διαμονή σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό καθημερινά.

Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο στη Βουδαπέστη.

Ενημερωτικά έντυπα, χάρτες

Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

Είσοδοι σε επισκεπτόμενους χώρους, μουσεία.

Κόστος παραδοτέας αποσκευής 20 κιλών ανά άτομο 65€. Ενημερώστε μας με την κράτηση σας.

Day by Day

Σημειώσεις :
Οι αναχωρήσεις πραγματοποιούνται με ελάχιστη συμμετοχή 2 ατόμων.
Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις τουλάχιστον 30 ημέρες πριν την αναχώρηση. Το αεροπορικό εισιτήριο έχει κοστολογηθεί με μέγιστο κόστος 100€.
Η μεταφορά υγρών στην καμπίνα των επιβατών επιτρέπεται μόνο μέσα σε δοχείο(α) μέγιστης χωρητικότητας 100ml, τοποθετημένα μέσα σε διάφανη, επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα 1 λίτρου και διαστάσεων 20 x 20 εκ.
Η αποσκευή σας θα ελεγχθεί στο αεροδρόμιο.

1η ημέρα: - Αθήνα – Βουδαπέστη– ξενάγηση πόλης

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και αναχώρηση για την πρωτεύουσα των Μαγυάρων. Άφιξη και ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης, όπου θα περιηγηθούμε στα αξιοθέατα της πόλης, την Πλατεία Ηρώων, την λεωφόρο Αντράσσυ, την Όπερα, το Κοινοβούλιο (εξωτερικά), το Δούναβη με τις όμορφες γέφυρες, το Νησί της Μαργαρίτας, τον Πύργο των Ψαράδων και τον Λόφο του Γκέλλερτ. Υπόλοιπο της ημέρας στη διάθεσή σας, να κάνετε τη βόλτα σας στην περίφημη VaciUtca, να δοκιμάσετε τοπικά γλυκίσματα και να χαλαρώσετε πίνοντας τον καφέ σας στα φημισμένα Καφέ Gerbeaud & NewYork. Κυριότερο σημείο της Βουδαπέστης είναι η πλατεία Vörösmarty στην καρδιά της πόλης στο τέλος της Váci utca. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: - Βουδαπέστη

Πρωινό και η ημέρα στη διάθεση σας. Για το βράδυ, σας προτείνουμε να περάσετε μια όμορφη νύχτα με τσιγγάνικα βιολιά, τοπική κουζίνα & αίμα του Ταύρου! Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: - Βουδαπέστη – Προαιρετική εκδρομή στα Παραδουνάβια Χωριά

Πρόγευμα. Προαιρετικά (έξοδα ατομικά) αναχώρηση για την όμορφη διαδρομή στην Καμπή του Δούναβη. Πρώτος σταθμός το χωριό των καλλιτεχνών, ο Αγ. Ανδρέας, με τα γραφικά σοκάκια και τα όμορφα τουριστικά καταστήματα, η περιοχή φημίζεται για τα καλά κρασιά. Συνεχίζουμε για το Βίσσεγκραντ, το ιστορικό αξιοθέατο της μαγευτικής Καμπής του Δούναβη. Από το άλλοτε λαμπρό και φημισμένο ανά την Ευρώπη βασιλικό ανάκτορο του, σώζονται μόνο λίγα ερείπια, η αναγεννησιακού ρυθμού επίσημη αυλή υποδοχής αναστηλώθηκε με βάση τα παλιά σχέδια. Στη συνεχεία χρόνος για προαιρετικό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Ακολουθεί βόλτα στην πρώτη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το Έστεργκομ. Θα διασχίσουμε τη γέφυρα που ενώνει τις δύο όχθες του Δούναβη, την Ουγγαρία με την Σλοβακία για να περάσουμε στην πόλη Στούροβο της Σλοβακίας από όπου θα απολαύσουμε το θέαμα που προσφέρει ο Δούναβης και θα εντυπωσιαστούμε από τον ο Άγιος Στέφανος φωτισμένος στον απέναντι λόφο της Ουγγαρίας. Επιστροφή το απόγευμα στη Βουδαπέστη. Για το βράδυ σας προτείνουμε μία κρουαζιέρα στα νερά του Δούναβη, η εικόνα της φωταγωγημένης πόλης είναι πράγματι μαγική! Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: -Βουδαπέστη- Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής στην Αθήνα. Οι αναμνήσεις από την πανέμορφη «Κόρη του Δούναβη» θα συνοδέψουν το ταξίδι της επιστροφής μας.

Secured By miniOrange